National

ÎNCARCERAT DE POLIŢIŞTI: Băimărean condamnat la doi ani închisoare pentru că a urcat beat la volan

Poliţiştii maramureşeni acţionează în mod constant pentru depistarea persoanelor date în urmărire, pe numele cărora sunt emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse privative de libertate.

Ieri, 18 aprilie, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Biroului Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Baia Mare.

Aceştia au depistat un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Baia Mare, condamnat la executarea a doi ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Băimăreanul a fost încarcerat şi depus în penitenciar, unde îşi va executa pedeapsa.

Poliţiştii din Seini au acţionat pentru combaterea vitezei excesive

Ieri, 18 aprilie, între orele 10.00 – 12.00 şi 16.00 – 18.00, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Seini, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au acţionat pentru supravegherea traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie, având ca prioritate depistarea şoferilor care pun în pericol siguranţa traficului rutier conducând cu viteză excesivă.

În cadrul acţiunii au fost oprite pentru verificări mai multe autoturisme iar pentru conducere cu viteză excesivă sau pentru alte abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 10 000 de lei.

Întrucât viteza excesivă sau cea neadaptată la condiţiile de drum şi trafic reprezintă unul dintre factorii generatori de accidente rutiere, poliţiştii vă recomandă să conduceţi preventiv, să luaţi în calcul că pe măsură ce apăsaţi pedala de acceleraţie vă puneţi în pericol atât propria viaţă cât şi a celor dragi care se află cu dumneavoastră în maşină sau a altor participanţi la trafic, care circulă regulamentar. Mai bine ajungeţi la destinaţie mai târziu, decât niciodată!

Te-ar putea interesa si

Maramureșean urmărit european pentru falsificare de carduri în Germania, prins la Oșorhei și arestat de magistrați

Vasile Dale

PTF PETEA: Tânăr maramureşean condamnat la trei ani și patru luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, oprit de poliţiştii de frontieră

Vasile Dale

AL CINCILEA DECES. Bărbat de 71 de ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.