BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

IN PASUL MESTEACAN: UN TIR INCARCAT CU BUSTENI S-A RASTURNAT PE DN1C. COPILUL SOFERULUI DUS LA SPITAL (GALERIE FOTO)

Un accident de circulatie s-a produs astazi in jurul orei 10 pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej, in Pasul Mestecan.

Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate pe o singura banda dupa ce soferul unui autotren incarcat cu busteni s-a rasturnat pe carosabil iar bustenii s-au imprastiat.

Politistii din Somcuta Mare au dirijat traficul rutier alternativ pe un singur fir pana cand la fata locului a sosit o macara pentru a ridica TIR-ul dar si bustenii de pe sosea.

Accidentul s-a produs pe urcarea dinspre Dej spre Baia Mare. Politistii au stabilit ca transportul era legal, totusi soferul a fost sanctionat contraventional pentru neadaptarea vitezei in curba deosebit de periculoasa.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1C (E58Baia Mare – Dej, la km 110+700 de metri, în zona localităţii maramureşene Mesteacăn, un autotren încărcat cu lemne s-a răsturnat pe carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ. Pasagerul din vehicul (copilul şoferului, 13 ani) a fost tranportat la spital, acuzând dureri în zona umărului. Din fericire acesta nu a ramas internat.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Două autovehicule s-au ciocnit la intrarea în Sighetu Marmaţiei

Redactie

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BAIA MARE: Nivel superior de acreditare, muncă, echipă, PROFESIONALISM

Vasile Dale

S-AU TREZIT JUDECATORII: PISTOLARUL DE 17 ANI DIN CLUB ISI VA PETRECE CRACIUNUL DUPA GRATII. MASCATII I-AU FACUT O VIZITA

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.