BREAKING NEWSNationalRecomandate

Un copil de 12 ani a lovit cu trotineta o maşină parcată. Proprietarul din Maramures a început să plângă când l-a văzut ce face (Video)

Lecţie de educaţie şi normalitate oferită de un copil de 12 ani. Băiatul a lovit cu trotineta stopul unei maşini parcate şi nu a fugit. A aşteptat zeci de minute să-şi repare greşeala. Când a venit proprietarul l-a găsit pe băiat lângă maşină cu câteva zeci de lei în mână, bani pe care voia să-i dea în schimbul stopului spart.

Copilul a stat pe jos lângă maşină şi a aşteptat ca proprietarul autovehiculului să apară.

Copilul lovise stopul maşinii. Din ghiozdan a scos toţi banii pe care i-a avut la el.

Proprietarul maşinii: „Aştepta frumos acolo să-mi plătească stopul, să-şi plătească greşala. A fost ceva uimitor. Am mers în birou singur şi am început să plâng că nu am mai rezistat.”

La fel de impresionat a fost şi vărul proprietarului maşinii. Cel care a şi făcut publică povestea pe un site de socializare. Fotografia a strâns aproape 10 mii de share-uri.

Băiatul nu a plătit pentru pagubă. Iar acum, deţinătorul maşinii lovite de puşti vrea să ceară Primăriei, să i se acorde o diplomă de onoare pentru gestul lui.

Sursa: ObservatorTV.ro. CLICK AICI PENTRU IMAGINI VIDEO.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Persoană cu dizabilităţi, spulberată de o maşină la Rogoz (actualizare)

Redactie

NENOROCIRE ÎN TOHAT: Două mașini s-au ciocnit – două persoane rănite. Vasile Sălincean (antrenor judo CSM Baia Mare) a decedat (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

ACCIDENT DN 18 LA VIȘEU DE JOS / ACTUALIZARE: A ajuns cu maşina în decor, după o depăşire neregulamentară (FOTO, VIDEO LIVE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.