BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

DURERE FĂRĂ MARGINI: Micuţa Estera a fost condusă azi pe ultimul drum. Mama copilei ucisă sălbatic a leşinat de două ori lângă sicriu

Micuţa Estera a fost condusă pe ultimul drum. Mama fetiţei abuzată şi ucisă apoi sălbatic a leşinat lângă sicriu, în vreme ce tatăl a părut o statuie de piatră, înmărmurit de durere.

Sute de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe copila găsită fără suflare în zona combinatului Cuprom, acum patru zile. Cunoscuţi şi necunoscuţi au ţinut să fie alături de familia îndurerată. Inclusiv primarul municipiului, Cătălin Cherecheş, a venit la slujba de la biserică.

Mama Esterei a leşinat de două ori lângă sicriul micuţei, a doua oară când a fost ridicat capacul. Tatăl a stat împietrit lângă sicriu, răpus de durere.

Estera Marcovici ar fi fost răpită chiar din mijlocul copiilor cu care se juca. Era ora 19 când părinţii au sesizat dispariţia. Împreună cu rudele şi vecinii, au început s-o caute prin împrejurimi.

Patru ore mai târziu, fraţii copilei au găsit-o printre ruinele fostului combinat. La doar 100 de metri de casă. Era pe jumătate dezbrăcată şi avea răni grave pe tot corpul.

Info şi foto: observator.tv 

LACRIMI ŞI DURERE ÎN ZONA CUPROM: Micuţa Estera a fost înmormântată. Criminalul încă de negăsit (VIDEO)

Te-ar putea interesa si

Sofer de TIR din Borșa, mort intr-un tragic accident produs în Bihor

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: O fată și un băiat de clasa a V-a de la o școală din Baia Mare s-au bătut ca-n filme sub privirile colegilor. Au distrus și o ușă – ACTUALIZARE

Vasile Dale

16 OCTOMBRIE 2023: Iarna s-a instalat în Maramureş – FOTO, VIDEO

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.