BREAKING NEWSRecomandate

PRIMUL SUSPECT IN CAZUL FETITEI UCISE SI VIOLATE, UN FOST PREOT SUSTINE CA STA ASCUNS SI SE TEME PENTRU VIATA LUI. NU ESTE SUSPECT (DOCUMENT PARCHET)

A trecut o saptamana de la oribila crima petrecuta pe strada Electrolizei din Baia Mare. Nici pana acum autorul nu a fost identificat de anchetatori. Bajbaielile continua iar comunicarea cu jurnalistii si implicit cu comunitatea din Baia Mare este deficitara. Sa nu spunem mai mult. Se audiaza copii, martori, potentiali suspecti. Dar nimic concret. Noi va prezentam in cele ce urmeaza un document si un interviu cu persoana care a fost primul si principalul suspect in acest caz: UN FOST PREOT DIN BAIA MARE. 

Acesta sustine ca a fost audiat ore-ntregi la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures, ca i s-au luat probe de ADN si ca a fost lasat sa plece. Acum se ascunde de frica oamenilor din zona. Se ascunde pentru ca se teme de viata lui. Mai mult, acesta sustine ca nu are nicio calitatea in dosarul crimei: NU ESTE NICI MARTOR, NICI SUSPECT!!!

Ce spune fostul preot Radu Marcel Gherman intr-un interviu acordat in exclusivitate vasiledale.ro!

„Eu locuiesc de peste trei ani pe strada Electrolizei. Normal ca am fost vazut in zona, dar fac un pariu cu dumneavoastra: nu cred ca aveti curajul sa mergeti singur nici ziua in zona Combinatului, d’apoi noaptea! Eu le-am dat declaratii si amanunte la politisti, dar unele nu le-au luat in calcul. Cred ca daca nu umblau dupa cai verzi pe pereti, criminalul era demult prins!

M-au tinut marti de la orele 18 la orele 22 la audieri. Mi s-au luat declaratii, amprente, probe, iar noaptea la 22 mi-au spus ca pot sa plec, dar sa nu ma duc acasa ca ma omoara tiganii. Deci eu am stat zile intregi ascuns de tigani, nu de politie! Am tot solicitat sprjinul politie ca sa pot merge acasa dar nu mi-au oferit nicio protectie. Nicio institutie publica, nicio televiziune, niciun jurnalist nu mai spune ca eu nu am nicio vina iar acest lucru se numeste punerea vietii mele in pericol. Procurorul mi-a trimis o adresa ca nu sunt suspect iar acest lucru ar trebui ca oamenii sa il stie prin intermediul dumneavoastra. Acum m-am dus singur acasa, dar stau cu frica in spate. Sunt convins ca nici dumneavoastra nu o sa dati la tv, nici in presa ca preotul nu este vinovat. Va plac doar stirile de senzatie ca sa aveti audienta” a spus acesta.

Ei bine pentru noi nu conteaza acest lucru asa dupa cum puteti vedea. Publicam informatii despre acest caz indiferent din ce zona acestea ne parvim. In cele ce urmeaza va prezentam in fotografie documentul furnizat de Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures in care se spune clar faptul ca „va comunicam faptul ca, pana in prezent, in dosarul penal cu numarul 79/P/2018 in care se efectueaza cercetari cu privire la infractiunile de viol si omor calificat NU AVETI CALITATEA DE SUSPECT!”

De altfel tot astazi vom prezenta si detalii legate de informatiile pe care cetatenii le-au furnizat Politiei Locale in urma recompensei anuntate de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

Ce spune Parchetul pentru presa centrala?

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax că anchetatorii au ajuns la concluzia că fetiţa nu a fost răpită, ci a mers cu o persoană pe care o cunoştea.

”Sunt audiate multe persoane, rude, cunoscuţi, inclusiv membri ai familei Esterei. Sunt şapte fraţi, ea a fost cea mai mică, iar tatăl este şi el audiat pentru că minorii nu pot fi audiaţi decât în prezenţa unui membru adult al familiei. Trebuie să se stabilească împrejurările în care fetiţa a dispărut din faţa blocului, pentru că nu a fost răpită. Era seara, credem că nu putea să meargă cu o persoană necunoscută, ci cu una în care avea încredere. Au venit şi rezultatele probelor ADN, au loc verificări. Intervalul orar la care s-a produs decesul este 21 -22”, a spus Gabor Bogdan , conform  mediafax.ro.

Te-ar putea interesa si

IONEL BOGDAN: ”Atragem cât mai mulți investitori dar și turiști în județul Maramureș”

Vasile Dale

Sighetu Marmației: Un puștan de 18 ani a amenințat o vânzătoare cu cuțitul. A fost arestat preventiv

Vasile Dale

NENOROCIRE LA DESEȘTI: Un bărbat a fost călcat de un tractor. A murit pe loc (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

El choclo mai 8, 2018 at 10:31 am

Nu este fost preot, este recidivist ! Nu v-a spus ???

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.