BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

INCENDIU VIOLENT: AUTOCAR PLIN CU 50 DE PELERINI A LUAT FOC IN PASUL GUTAI (FOTO/VIDEO)

Incendiu violent in aceasta dimineata pe drumul national 18 Baia Mare – Sighetu Marmatiei, in pasul Gutai. Un autocar plin cu pelerini a luat foc iar 50 de oameni au reusit sa se salveze la timp.

Autocarul din pacate a fost mistuit in integralitate.

Doua echipaje ale pompierilor militari de la Detasamentul Sighetu Marmatiei au intervenit pentru stingerea incendiului.

Cauza izbucnirii focului urmeaza a fi stabilita.

ACTUALIZARE 1

”Un incendiu a izbucnit la bordul unui autocar aflat pe DN 18, în Pasul Gutâi, la coborâre spre Mara dinspre Baia Mare, iar cele aproximativ 50 de persoane s-au autoevacuat.

Nu s-a înregistrat nicio victimă, nimeni nu a fost rănit. La locul incendiului au intervenit două autospeciale ale Detașamentului Sighet. Se pare că este vorba despre un grup de pelerini aflați în autocar”, a spus Alexa Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș, Oana Alexa Gonczi.

Cauzele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită de pompierii de la ISU Maramureș.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN18 Baia Mare – Sighetu Marmaţiei, pe Pasul Gutâi, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

INFOTRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN18 Baia Mare – Sighetu Marmaţiei, la km 31+400 de metri, pe Paul Gutâi, un autocar a luat foc în timpul deplasării. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Echipajele de pompierii au ajuns la faţa locului şi acţionează pentru lichidarea incendiului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

ACTUALIZARE: Ora 09.15: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Maramureş, circulaţia auto pe DN18 Baia Mare – Sighetu Marmaţiei a revenit la normal. Din cauza unui eveniment rutier (un autocar a luat foc în timpul deplasării), traficul fusese întrerupt total la km 31+400 de metri, pe Paul Gutâi. Precizăm că incendiul a fost lichidat.

ACTUALIZARE ISU

 

Sâmbătă, 12.05., pompierii sigheteni au intervenit în Pasul Gutâi, unde un autocar, cu 49 de persoane la bord, a fost cuprins de flăcări. Toate cele 49 de persoane au ieșit singure din autocar. Flăcările au mistuit autocarul în proporție de 100 %.

foto: Adrian Ciocotisan

https://www.facebook.com/GheorghePaulSzaniszlo/videos/2120580851315321/

CITESTE SI:

INCENDIU VIOLENT: GOSPODARIA UNEI BATRANE DIN VISEUL DE SUS A ARS CA O TORTA (GALERIE FOTO/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

Ce caracteristici are o publicație de știri precum antena24

Vasile Dale

FOTO: Septembrie în Maramureș. #VisitMaramureș

Vasile Dale

FOTO – DOI ÎNTR-O ORĂ: Bicicliști răniți în accidente rutiere în Baia Mare și Tăuții de Sus

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.