BREAKING NEWSRecomandate

ACCIDENT GRAV: 6 VICTIME PE STRADA EMINESCU LANGA CASTEL TRANSILVANIA. DOUA INCARCERATE (GALERIE FOTO/VIDEO)

Un grav accident rutier s-a petrecut pe strada Eminescu din Baia Mare, in urma cu putin timp. In accident au fost implicate trei autoturisme. Unul dintre el s-a rasturnat in afara partii carosabile iar sase persoane au fost ranite.

Doua dintre acestea au ramas incarcerate iar alte patru erau in afara autoturismului.

La fata locului intervin echipajele Ambulantei, SMURD, pompierii si politia.

Traficul rutier pe DN18B Baia Mare – Targu Lapus este blocat in acest moment.

ACTUALIZARE 1

Toate cele sase persoane au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare de echipajele de Terapie Mobila Intensiva SMURD, Echipaj de Prim Ajutor, Ambulanta si autospeciala de transport victime multiple.

ACTUALIZARE 2

Un tânăr şofer în vârstă de 21 de ani din Baia Mare circula pe strada Mihai Eminescu pe direcţia Groşi. La un moment dat, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 52 de ani din Recea, care conducea, regulamentar, în aceeaşi direcţie. Conducătoarea auto tocmai iniţiase un viraj la stânga, pe strada Dumbravei. În urma accidentului, şase pasageri din cele două autoturisme au ajuns la spital. Vorbim despre o victimă de 19 ani, trei de 21 de ani, una de 52 de ani şi una de 61 de ani. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare. Din fericire, niciuna nu a rămas internată. “Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat, pentru Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş. Trebuie spus faptul că traficul rutier a fost blocat în totalitate pe ruta Baia Mare – Târgu Lăpuş, preţ de aproximativ o oră.

foto – Paul Paull

Te-ar putea interesa si

Noi proiecte și inițiative de cooperare teritorială, prin Programul Interreg Europe 2021-2027

Vasile Dale

IPJ Maramureș – DOSAR PENAL: Fals în acte sub semnătură privată pentru două avize emise pentru același lemn

Redactie

ACCIDENT: O persoană rănită după ce două mașini s-au ciocnit în zona Center din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.