Maramuresul Istoric

PERCHEZIŢII DOMICILIARE: Depozite de ţigări de contrabandă descoperite de poliţişti la Sighetu Marmaţiei

Ieri, 15 mai, ofiţerii specializaţi în prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în aplicare trei mandate de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, la imobile unde existau indicii că se depozitează ţigări provenite din contrabandă.


Percheziţiile s-au desfăşurat în cadrul activităţilor de cercetare şi documentare într-un dosar penal întocmit după ce poliţiştii au găsit în zona Pieţei Agroalimentare din municipiu, două depozite de ţigarete provenite din contrabandă.

Trei sigheteni în vârstă de 52, 56 respectiv 62 de ani sunt bănuiţi că ar fi implicaţi în activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare ilicită a produselor din tutun.

În urma percheziţiilor efectuate la imobile situate pe străzile 22 Decembrie şi Gheorghe Doja, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 6 000 ţigarete, nemarcate corespunzător, provenite din contrabandă.

Poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Mașină furată și distrusă într-un accident rutier produs la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Trei victime într-un impact violent între un autoturism și un microbuz cu turiști italieni la Budești (actualizare)

Vasile Dale

13 SPECIALIȘTI SILVICI CERCETAȚI PENTRU COMITEREA MAI MULTOR FAPTE DE NATURĂ PENALĂ, ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIUL

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult