Ultimele momente ale Mădălinei Pârja, una dintre fetele moarte în accidentul de la Jibou, au fost dezvăluite de sora sa. Adolescenta e ultima persoană cu care tânăra a vorbit înaintea tragediei.

Sora Mădălinei Pârja a dezvăluit, pentru Observator, că a vorbit cu tânăra studentă cu puţin timp înainte de a porni pe drumul pe care s-a produs accidentul. Era chiar la finalul ceremoniei de absolvire a facultăţii, pentru care Mădălina a plecat din Baia Mare la Cluj, alături de 4 colege, cu o maşină.

“Am vorbit ultima dată la ora 11.00. Mi-a spus că e gata festivitatea şi că o să vină încoace”, spune sora fetei.

Tot atunci, Mădălina i-a trimis surorii sale un mesaj cu o fotografie de la ceremonie. Este ultima amintire cu tânăra studentă în viaţă.

“Am o singură poză cu ea de la festivitate. Asta e ultima poză pe care mi-a trimis-o!”, mărturiseşte sora Mădălinei.

La o trecere de cale ferată din Jibou, tânăra şi 3 dintre prietenele sale au murit după ce maşina le-a fost spulberată de tren. Şoferiţa a supravieţuit impactului şi este în spital, la Baia Mare. Sora Mădălinei nu ştia în acel moment ce se întâmplase.

“Am sunat-o de la ora 1.00 întruna şi nu a mai răspuns!”, spune adolescenta.

Potrivit martorilor, trei dintre fetele care au murit au fost aruncate la câţiva metri de maşina lovită de tren. A patra victimă a murit în automobil. (sursa: Observator.TV)

LACRIMI ŞI DURERE: Rudele și prietenii își iau rămas bun de la Sara, studenta de 21 de ani care a murit în accidentul de la Jibou

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.