BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

JAF LA BANCA TRANSILVANIA DIN BAIA MARE. PRIMELE IMAGINI CU ATACATORII INARMATI CU PISTOALE SI MACETE DAR PE… SCUTER (FOTO)

Primele imagini de la jaful armat comis la o bancă din Baia Mare. Camera de supraveghere din zonă i-a surprins pe cei doi atacatori după jaf purtând căștile de motociclist. Tot aşa au intrat şi în bancă și i-au ameninţat pe angajaţi cu un pistol şi o sabie, reuşind să fugă cu banii de la două casierii. Poliţia a instituit filtre în municipiu şi îi caută pe hoți, anunta digi24.ro.

Jaful a fost dat în jurul orei 11:40. Doi indivizi îmbrăcaţi în costume de motociclişti şi având o armă şi o macetă au intrat în bancă. Unul dintre clienţi a fost ameninţat cu arma, după care tâlharii au luat banii din două case.

Totul a durat mai puţin de 4 minute. La scurt timp au ajuns în zonă agenţii firmei de pază, urmaţi imediat de poliţişti. Una dintre angajate a reuşit să apese butonul de panică. Potrivit unor informaţii neoficiale, suspecţii au reuşit să fugă cu 100.000 de lei.

Mai mult se pare ca scuterul de culoare albastru ar fi fost furat. La fel si placutele de inmatriculare ce erau puse pe acesta.

CITESTE SI:

ACTUALIZARE 3: JAF LA O BANCA DIN BAIA MARE. DOI INDIVIZI CU PISTOLUL AU AMENINTAT ANGAJATII SI AU FURAT 100.000 LEI (PREMIERA – FOTO/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

VIDEO Trei consilieri băimăreni acuză primăria că nu a plătit bursele elevilor din ultimii 2 ani

Redactie

O tânără din Belgia a făcut insolaţie pe Creasta Cocoşului. Au intervenit salvamontiştii

Redactie

SALTATI IN TRAFIC: Doi maramureseni incatusati de mascatii din Satu Mare. Sunt suspectati de trafic de droguri (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.