BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ATENŢIE LA POMPĂ: Au scumpit combustibilul, dar te şi fură. REACTIA OFICIALA A LUKOIL (foto cititori)

Nu e destul ca preturile la combustibil au explodat in ultimele zile, acum „benzinarii” te mai si fura! A patit-o un baimarean care a alimentat la o statie peco din Baia Mare (Lukoil, in paranteza fie spus).


Cititorul nostru si-a dat seama si a imortalizat pompa. Un simplu calcul matematic a celor 15,11 litri alimentati x 6,21 lei rezulta 93,83 lei, nicidecum 100,04 lei cat afisa pompa.

Cu cat a fost inselat clientul: exact cu 6,21 lei, adica un litru de combustibil.



Situatia prezentata de noi nu este singulara in Baia Mare, cititorul nostru spunandu-ne ca a patit acelasi lucru si la o alta companie, una austriaca.

Asadar, oameni buni, mare, mare atentie cand alimentati!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected].

ACTUALIZARE: CE SPUNE LUKOIL

„Buna ziua, in urma verificarilor tehnice efectuate s-a constatat ca pompa a manifestat eroare la afisaj, in sensul ca un digit vertical de la litri (care in cazul de fata ar fi intregit cifra 6) nu s-a afisat. Prin index pompa au trecut 16.11 litri, iar informatia s-a transmis corect catre casa fiscala.
Va asiguram ca LUKOIL Romania respecta cu strictete legislatia referitoare la comercializarea carburantilor si totodata acorda cea mai mare importanta corectitudii fata de clienti. Va multumim ca ne-ati sesizat si ne pare rau pentru orice inconvenient creat!” precizeaza Lukoil.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Bărbat din Șișești ieșea din tufișuri și se masturba în fața adolescentelor și femeilor. A fost arestat

Vasile Dale

ACCIDENT LA MOISEI: Un șofer din Iași a lovit o femeie care circula pe contrasens

Vasile Dale

CLUJ-NAPOCA: Hoţii de la universitate au fost prinşi. Ei au furat bani şi bonuri valorice, cauzând un prejudiciu de peste 90.000 de lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult