BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

A DAT FOC: Un tânăr din Borşa a fost arestat preventiv pentru distrugere prin incendiere (VIDEO)

Vineri, 25 mai, în jurul orei 01.00 poliţia Borşa a fost sesizată despre faptul că pe strada Independenţei din oraş are loc un incendiu la o magazie de lemne.

Pentru stingerea incendiului, care a cuprins mai multe magazii de lemne şi care s-a extins şi la un autoturism, au intervenit lucrători şi autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş – subunităţile Borşa şi Vişeu de Sus, precum şi două autoutilitare tip cisternă din cadrul Primăriei Oraşului Borşa.

Conform bilanţului final, distrugerile provocate de incendiu au fost însemnate: 20 de anexe gospodăreşti în care erau depozitate bunuri casnice şi importante cantităţi de material lemnos de foc, două autoturisme şi o motocicletă, iar ca urmare a efectului termic, au fost afectate şi două blocuri de locuinţe situate pe aceeaşi stradă.

Proprietarul unui autoturism afectat de incendiu a încercat să intervină pentru stingerea incendiului şi a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire nu a fost necesară internarea acestuia.

Cercetările efectuate pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului au stabilit că incendiul a fost iniţiat printr-o acţiune umană intenţionată.

În urma investigaţiilor întreprinse de poliţiştii borşeni, a fost identificat un tânăr de 23 de ani din oraş, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost reţinut în aceeaşi zi de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere prin incendiere iar la data de 26 mai Judecătoria Vişeu de Sus a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

CITESTE SI:

INCENDIU VIOLENT / ACTUALIZARE: O magazie de lemne din Borşa s-a făcut scrum. În urma incendiului au rezultat două victime: una cu arsuri, alta intoxicată cu fum (FOTO, VIDEO)

Te-ar putea interesa si

DOLIU ÎN PRESA MARAMUREŞEANĂ: Claudiu Florescu nu mai e…

Redactie

ACCIDENT ÎN GROȘI – Două mașini s-au făcut praf. Poliția și pompierii SMURD intervin (Galerie foto/actualizare)

Vasile Dale

DN 18: A ajuns cu maşina în şanţ la Vadu Izei (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.