BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCREDIBIL: SOFERI DIN BAIA MARE SI DEJ PRINSI CU DROGURI LA VOLAN. POLITIA II PRINDE SI ATAT!

Poliţiştii maramureşeni aflaţi la datorie au identificat şase persoane care deţineau ori transportau droguri de diferite categorii şi au întocmit dosare penale pentru infracţiuni prevăzute de Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului ilicit de droguri.

BAIA SPRIE

Azi noapte la ora 01.15, poliţiştii din Baia Sprie au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Câmpului din oraş. Autoturismul era condus de un tânăr de 27 de ani din municipiul Dej, iar alături de acesta se mai găseau doi tineri, un clujean în vârstă de 24 de ani şi un maramureşean în vârstă de 26 de ani. Întrucât s-a conturat suspiciunea că cei trei ar fi consumat substanţe interzise, aceştia au fost conduşi la Centrul de Permanenţă Baia Sprie, pentru prelevarea de mostre biologice. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au descoperit cantitatea de aproximativ 1 kg de substanţă vegetală cu aspect de muguri de cannabis.

BAIA MARE

Luni dimineaţa, pe strada Victoriei din Municipiul Baia Mare, poliţiştii de ordine publică au identificat un bărbat de 41 de ani care avea asupra sa 26 de pliculeţe din material plastic transparent, ce conţineau substanţă vegetală verde-olive cu miros înţepător. Bărbatul a declarat că a cumpărat plicurile din municipiul Satu Mare şi că urma să le comercializeze pe raza municipiului nostru.

BAIA MARE

Azi noapte, în jurul orei 03.30, în zona Valea Roşie din Baia Mare, poliţiştii au observat un autoturism parcat pe un drum forestier. În autoturism se găseau doi tineri în vârstă de 19 respectiv 20 de ani, din municipiu, care le-au ridicat poliţiştilor anumite suspiciuni, prin comportamentul lor. Cu ajutorul echipajului canin care însoţea patrula de ordine publică, poliţiştii au găsit în apropierea maşinii o borsetă ce conţinea mai multe bunuri folosite la porţionarea drogurilor precum şi un plic cu substanţe interzise.

Toate substanţele găsite au fost ridicate şi vor fi înaintate instituţiilor abilitate să continue cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de deţinere de droguri de risc.

Te-ar putea interesa si

MARAMUREȘENI ÎN UCRAINA: În plin război, stațiunea de schi Bukovel e la fel de căutată. Turiștii români spun că prețurile sunt fără concurență

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – Mămică inconștientă! Și-a pus bebelușul de 9 luni la volanul bolidul pe drumurile publice. Poliția a sesizat Protecția Copilului

Vasile Dale

INCENDIU BAIA MARE / ACTUALIZARE: Un copil de trei ani a ajuns la spital după ce apartamentul în care se afla a luat foc

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.