Eveniment

Prinşi în Baia Sprie cu un kilogram de cannabis: Trei clujeni arestaţi preventiv pentru trafic de droguri

Prin încheierea penală nr. 25/DL/30.05.2018, pronunţată în dosarul nr. 1150/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu 30 mai, până la data de 28 iunie, inclusiv, a inculpaţilor A.M.I., în vârstă de 26 de ani, cu reşedinţa în Cluj-Napoca, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, prev. de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 şi deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, prev. de art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, P.M.R., în vârstă de 27 de ani, cu reşedinţa în Cluj-Napoca şi D.F.D., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în Cluj Napoca, ambii cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc prev. de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/2000.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpaţilor, instanţa a reţinut că aceştia au fost prinşi în trafic, la data de 29 mai 2018, ora 01.15, de organele de poliţie din Baia Sprie, transportând o cantitate de circa un kilogram de cannabis.

De asemenea, instanţa a reţinut că inculpatul P.M.R. i-a solicitat inculpatului A.M.I. sprijinul pentru a-şi procura droguri, iar inculpatul D.F.D. a pus la dispoziţie autoturismul bunicii sale şi suma de 20.000 lei, din care câte 2.000 lei şi-au păstrat inculpaţii A.M.I. şi P.M.R. Se presupune că incupatul A.M.I. a deţinut în vederea consumului propriu asemenea substanţe.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Te-ar putea interesa si

Horia Chiş, arestat preventiv. Psiholoaga, pusă sub control judiciar

Vasile Dale

EXCLUSIV: SURSE – Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare DECLARATĂ FOCAR COVID

Redactie

EXCLUSIV: Șoferul fugar din Vima Mică a fost arestat preventiv de judecătorii din Tg. Lăpuș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.