Maramuresul Istoric

S-AU ALES CU DOSARE PENALE: Doi maramureşeni cercetaţi pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Ieri, 30 mai, poliţiştii rutieri maramureşeni au acţionat pentru supravegherea traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie pe drumurile publice din judeţ, având ca prioritate depistarea şoferilor care încalcă normele rutiere.

Conducătorii auto opriţi de poliţişti au fost testaţi cu aparatul etilotest iar în două cazuri s-au constatat infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului respectiv conducere fără permis.

După ce au oprit pentru verificări un autoturism pe bulevardul Traian din municipiul Baia Mare, poliţiştii au constatat că persoana de la volan, un băimărean de 25 de ani, nu posedă permis de conducere iar aparatul etilotest a indicat o concentraţie de peste 0.90 alcool pur în aerul expirat.



Un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Borşa, care s-a urcat la volanul unui autoturism fără a deţine permis de conducere, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe DN 18.

Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor poliţiştii să propună măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: A lăsat mașina de poliție pe trecerea pentru pietoni. Avea ”treburi” importante de rezolvat. Vezi ce spune Poliția (actualizare)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Ședința de Consiliu Local s-a încheiat înainte de a începe. După 20 de minute de scandal a picat la vot însăși ordinea de zi

Redactie

FOTO: Berbec salvat de polițiștii din Ocna Șugatag

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult