BREAKING NEWSRecomandate

OPERATIUNEA „ROIUL”: POMPIERII CHEMATI IN AJUTOR SA DEA JOS UN STUP DE ALBINE FORMAT PE UN BLOC (GALERIE FOTO/VIDEO)

Interventie neobisnuita pentru pompierii militari din Baia Mare. In cursul dupa-amiezii de ieri acestia au fost solicitati de locatarii blocului de pe bulerdaul Republicii nr. 15 pentru a-i ajuta sa scapa de un stup de albine format pe fatada blocului.

Oamenii erau pur si simplu terorizati de roiul de albine. Un echipaj al pompierilor militari din Baia Mare s-au deplasat la fata locului cu o autospeciala cu scara.

In ajutorul lor a venit si un apicultor care a reusit indepartarea stupului. Astfel, acum toata lumea este in siguranta.

Daca aveti fotografii sau imagini video care pot deveni o stire le asteptam pe adresa [email protected] sau direct pe conturile noastre de facebook.

ACTUALIZARE

Incidentul vine la o zi dupa ce mai multi trecatori au fost pur si simplu terorizati de un roi de albine in aceeasi zona a municipiului Baia Mare.

Colegii de la AxaNews scriu ca albinele fiind recoltate de un cetățean cu spirit civic, potrivit informațiilor furnizate de Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluării.

Acesta a declarat pentru asociația mai sus amintită ca a fost anunțat de un prieten de aceste albine, care nu își putea tine geamul la mașină deschis. S a dus și și-a cumpărat un dispozitiv de protecție, acea mască de protecție pe care o vedem pe capul apicultorilor, și a rezolvat problema de unul singur fără ajutorul autorităților locale.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – LA GRĂMADĂ, FĂRĂ MASCĂ – Șomcutenii au ascultat ”cu sfințenie” sfaturile tilicarului din fruntea Prefecturii Maramureș (actualizare – IPJ Maramureş)

Vasile Dale

Guvernul interzice destrăbălările pe bani publici. Primăriile nu vor mai putea aloca bani pentru târguri de Crăciun, Castaniade, Revelioane în stradă sau alte chefuri

Vasile Dale

A treia ediție a Campaniei “Împădurim Maramureșul” a avut loc astăzi la Ocolul Silvic Târgu Lăpuș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.