Sport

FOTBAL JUVENIT: TOPURI – Cei mai buni juniori ai județului, premiați de AJFMM

La pauza meciului dintre Minaur și Plimob disputat azi pentru stabilirea titlului de campioană a juniorilor A1, au fost premiate cele mai bune echipe ale județului la categoriile de vârstă Under 15, Under 13 și Under 11.

La juniori Under 15, titlul de campioană a fost câștigat de ASF Kiss Baia Mare, care a terminat campionatul 2017/2018 neînfrântă. Pe locul II s-a clasat ACS Plimob Sighetu Marmaţiei, bronzul fiind cucerit de ACS Vasc Cristian.

ACS Plimob Sighetu Marmației este campioana Maramureșului la Under 13. CS Minaur Baia Mare a cucerit locul II, iar ASF Kiss Baia Mare a obținut a treia poziție de clasament. 

La Under 11, CS Sporting Recea este campioana județului. ACS Plimob Sighetu Marmației a câștigat locul II, pentru ca AFC Viitorul Sighetu Marmației să se claseze pe locul III.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentanții Comisiei pentru Copii și Juniori din cadrul Asociației Județene de Fotbal Maramureș, Emil Kemenes – președinte și Cristian Bogdan – vicepreședinte.

Sursa text si foto: AJF Maramures

Te-ar putea interesa si

OMICRON: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare, blocaţi în Pretoria, Africa de Sud. Zborurile au fost anulate!

Redactie

EXCLUSIV – ACUZAȚII GRAVE LA SIGHETU MARMAȚIEI: O adolescentă susține că antrenorul de kickboxing i-ar fi făcut avansuri sexuale. Poliția confirmă că există un dosar de cercetare penală

Vasile Dale

FOTBAL OLD BOYS / MECI AMICAL: Sport Team Baia Mare – FC Prietenia 2-6 (0-3)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.