BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SCANDAL LA MOISEI: SATENII SE REVOLTA PENTRU CA REABILITAREA DN18 II TINE CAPTIVI IN GOSPODARII. A INTERVENIT SI POLITIA (FOTO/VIDEO)

Reabilitarea drumului national 18 Moisei – Borsa – Iacobeni este departe de a fi finalizata. Banii sunt insuficienti iar oamenii din satele pe care le tranziteaza sunt extrem de nemultumiti de lucrarile ce se fac. 

La Moisei spre exemplu, astazi a fost o mica revolta a satenilor. Acestia acuza compania care efectueaza lucrarile ca ii tin captivi in gospodarii dupa ce s-au sapat santuri pentru realizarea rigolelor.

Nemultumirea acestora consta in faptul ca acestea au fost facute exact langa gardurile lor, astfel partea carosabila va veni foarte aproape de gospodarii, existand riscul ca trotuarele sa lipeasca cu desavarsire. Mai mult, iarna sau in timpul ploilor apa de pe sosea va fi aruncata direct pe peretii caselor.



In cele ce urmeaza va prezentam un  material video inregistrat de oamenii din zona in timp ce incearca sa discute cu cei care efectueaza lucrarile.

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Nu pot opri flăcările uriașe ce au cuprins pădurea dintre Valea Chioarului șI Hovrila. 1 km lățime linia de foc!!!

Vasile Dale

SUB PRIVIRILE ÎNGROZITE ALE FRATELUI: O fată de 22 ani s-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia în chirie (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Sorina Pintea a cerut să fie dusă de urgență la spital pentru a primi tratament. Ea va fi scoasă din arestul central și dusă la Spitalul Sfânta Maria

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult