BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ATENTIE MARE LA ACESTI ESCROCI: ZECI DE MARAMURESENI TEPUITI DE SAMSARI DE ANIMALE DIN TULCEA. AU RAMAS FARA SUTE DE OI SI MIEI (GALERIE FOTO)

Zeci de maramureseni din zona Maramuresului Istoric au fost tepuiti de niste samsari de animale din zona Dobrogei. Maramuresenilor li s-au promis bani pe oile si mieii lor insa nu au vazut niciun leu. Astazi oamenii s-au adresat Politiei in incercarea de a-si recupera pagubele.

Livia Mascaliuc, din Bistra ne-a povestit ca pe 1 mai indivizii au venit cu un autotren pentru transport animale si au reusit sa convinga 6-7 fermieri sa le vanda oile si mieii.

„In data de 1 mai s-a prezentat la domiciliul parintilor mei numitul Saban Repeg care ne-a spus ca vrea sa cumpere miei si oi de la noi. Ne-a spus ca banii pentru animalele cumparate ne vor fi virati in conturi in maxim 4 zile lucratori. Au si semnat contracte de vanzare-cumparare a animelelor si chiar au eliberat chitante in fals. Noi i-am vazut miei, berbecuti si oi. 120 de bucati. Am asteptat patru zile si nimic. Am sunat la numarul de telefon pe care il aveam ne-au raspuns si ne-au tot spus ca nici lor nu le-au fost virati banii din Turcia, de la firma care cumparase animalele pentru carne. Asa ne-au tot dus de nas si nu am vazut niciun ban. Nu doar noi suntem in aceasta situatie, ci si altii sateni din Bistra.

Am publicat pe internet fotografiile facute cu indivizii in momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare, le-am facut poze la buletine sa ma asigur ca ne vor plati. Cand vorbeam cu ei la telefon sa le cerem banii ma amenintau sa sterg pozele. Le-am publicat pe facebook toate pentru a afla si alti fermieri de acesti tepari. Imediat am fost contactata de nenumarate persoane din Maramures, din Barsana spre exemplu, de unde au cumparat 300 de bucati de oi anul trecut. Si nu au platit nimic. Apoi si din alte judete: Arges, 1.000 de bucati din Valcea, Arges, Galati si multe, multe altele.

Astazi ne-am adunat noi cei din Bistra care am fost tepuiti si am depus plangere la politie pentru inselaciune. Culmea este ca pe facebook teparii au inca anunturi de cumparare de miei si oi. Oare nimeni in tara nu asta nu face dreptate” ne-a povestit femeia.

De altfel, conform portalelor instantelor din Romania, individul este cercetat in mai multe dosare. Este obligat de judecatori sa plateasca bunurile cumparate. Ba mai mult, este executat silit.

CITESTE MAI MULTE DETALII DESPRE SUBIECT AICI:

http://agrointel.ro/98599/oieri-feriti-va-de-acest-samsar-a-inselat-zeci-de-fermieri-preia-mieii-si-apoi-nu-mai-trimite-banii/

 

 

Te-ar putea interesa si

VIDEO: O dubiță a ajuns în șanț în Buciumi. Accident și la Petrova unde un microbuz a intrat într-o mașină

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Ninge abundent. Trafic îngreunat pe şoselele din Maramureşul Istoric

Redactie

O IA LUMEA RAZNA: El este Alex, adolescentul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică! Fiu de polițist și elev la Liceul Militar

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.