Tara Chioarului

CERCETAT ÎN STARE DE AREST PREVENTIV: Un tânăr de 21 de ani din Mireşu Mare are la activ mai multe furturi sin locuinţe şi maşini

foto http://gazetadebistrita.ro/

Cercetat în stare de arest preventiv pentru mai multe furturi

Un tânăr de 21 de ani din comuna Mireşu Mare a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea mai multor furturi şi tentative de furt.


Colaborarea dintre structurile de investigaţii criminale, ordine publică şi criminalistică s-a dovedit eficientă în probarea activităţii infracţionale a tânărului care este bănuit că a sustras bunuri dintr-o locuinţă din comună şi dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Baia Mare.

De asemenea a mai încercat să fure dintr-un dispensar şi mai pătruns prin efracţie într-o locuinţă din Baia Mare, de unde a fugit fără să sustragă bunuri după ce a fost surprins de proprietar.

Pe numele acestuia Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT PE DN1C / ACTUALIZARE: Trei răniți din cauza neasigurării unui șofer care a ieșit în drumul principal. Ce spune IPJ Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

ACTUALIAZARE – Inundaţii în municipiul Baia Mare. Gheaţă cât nuca în Buciumi şi Valea Chioarului. Copaci rupţi la Cavnic şi Mogoşa. Drumuri blocate (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Prăpăd în Berchez şi Finteuşu Mare după ploile din ultimele ore

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.