Recomandate

ANCHETA APROAPE DE FINAL: Poliţia Română a finalizat analiza probelor ADN în cazul crimei de la Cuprom

Informaţii de ultimă oră în cazul crimei din Baia Mare, acolo unde, la sfârşitul lunii aprilie, o fetiţă de 5 ani a fost batjocorită şi ucisă în zona fostului combinat Cuprom.

Astăzi, Poliţia Română a transmis că analiza probelor ADN prelevate a fost încheiată, iar rezultatele au fost trimise la Baia Mare.

Ieri, primul suspect audiat în cazul crimei din Baia Mare s-a înecat în râul Lăpuş, în zona Cătălina. Băiatul de 14 ani venise la scăldat împreună cu doi prieteni şi, la un moment dat, a dispărut. După două ore de căutări, scafandrii au găsit şi adus la mal trupul neînsufleţit al băiatului. Cadavrul a fost preluat de medicii legişti şi transportat la morga spitalului din Baia Mare pentru efectuarea necropsiei.



Reamintim că, în 30 aprilie, micuţa Estera era ucisă la câteva sute de metri de casă. Nici până în ziua de azi, anchetatorii nu au găsit, însă, făptaşul.

Crima din Baia Mare a devenit o povară pentru autoritățile locale. Au vrut chiar ca trupul fetei să fie deshumat pentru că probele ADN prelevate nu s-ar fi dovedit concludente.

Presiunea pusă pe autorități de a găsi criminalul l-a determinat pe primarul din Baia Mare să ofere chiar şi recompense oricărei persoane care deține informații pentru prinderea ucigașului.

Mai mult, Cătălin Cherecheș i-a solicitat ministrului de Interne să trimită Corpul de Control pentru a verifica modul în care se desfășoară ancheta.

Anchetatorii au audiat toți membrii familiei fetiței de 5 ani pentru a aduna mai multe date cu privire la cursul întâmplărilor din ziua în care Estera a fost ucisă cu bestialitate.

Singurul suspect reținut de poliție a fost eliberat pentru că nu au existat suficiente probe pentru a fi incriminat.

sursa: Observator.tv

 

LACRIMI ŞI DURERE ÎN ZONA CUPROM: Micuţa Estera a fost înmormântată. Criminalul încă de negăsit (VIDEO)

 

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE: Un băiat de 14 ani s-a înecat în râul Lăpuş. Vlăduţ este suspect în cazul crimei de la Cuprom (FOTO + VIDEO)

Te-ar putea interesa si

RĂMÂN ÎN AREST: Curtea de Apel Cluj a respins contestațiile celor 6 polițiști de la SPR Maramureș

Redactie

ACCIDENT: O persoană rănită după ce două mașini s-au ciocnit în zona Center din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Bărbat 45 de ani din Borşa, accidentat de propria maşină în timp ce urca pe Vf. Cercănel

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult