BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE – ELIMINATI DIN BAC. UN BORSEAN A PREDAT TELEFONUL DUPA CE EXAMENUL INCEPUSE

Ieri a început examenul de bacalaureat, cu proba scrisă la Limba și Literatura Română. În Maramureș au fost înscriși la această probă 3.176 absolvenți, dintre care 238 au fost absenți.

Odată cu prima probă a examenului maturităţii au apărut și primele probleme, patru elevi maramureșeni fiind eliminați din sală.

Trei dintre ei au fost descoperiți având asupra lor telefoane mobile (toți la centrul de examen Liceul Borșa), iar unul a fost prins cu o fițuică (centrul de examen Colegiul Național “Dragoș Vodă” Sighetu Marmației).



Unul dintre ei nu este altul decât Valer Telcean, consilierul personal al primarului din Borşa.Acesta a predat telefonul mobil dupa ce examenul incepuse. Asta dupa ce unui alt borsean i-a sunat telefonul in timpul examenului. Conform informatiilor noastre borseanul nu a copiat, de altfel acest lucru fiind stipulat in procesul-verbal de eliminare din examen.

ACTUALIZARE

„Multumesc pentru dezmintirea stirii anterioare, asa cum ati mentionat si dumneavoastra, nu am avut intentia de a frauda examenul de bacalaureat, imi asum greseala ca nu am predat telefonul asa cum stipula regulamentul, din motive personale” a spus Valer Telcean.

Te-ar putea interesa si

Csaba Majoros, proprietarul TL Plus Baia Mare a fost răpus de COVID-19

Vasile Dale

AŢI VĂZUT-O? Minoră dispărută în în 2007 la Sighetu Marmaţiei, căutată prin intermediul unui portret realizat prin îmbătrânirea facială

Vasile Dale

EXCLUSIV: Colegiul de Arte din Baia Mare datorie de 59.000 lei către Primăria Baia Mare. 31.000 lei sunt doar penalitățile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult