Important

PARTENERIAT: Poliţia Municipiului Baia Mare beneficiază timp de trei luni de o autospecială Toyota C-HR HYBRID

O Toyota C-HR HYBRID este cea mai nouă autospecială intrată în dotarea Poliţiei Municipiului Baia Mare. Autoturismul, pus la dispoziţie de către dealerul auto din municipiu pentru o perioadă de trei luni, ca urmare a unui parteneriat încheiat între cele două instituţii, va fi de un real folos în misiunile şi intervenţiile poliţiştilor.

Noul partener al poliţiştilor susţine demersurile desfăşurate de poliţiştii de ordine publică şi poliţiştii rutieri pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor: “Am decis, împreună cu partenerii noştri, să mergem în direcţia unei colaborări axate atât pe creşterea responsabilităţii rutiere, a menţinerii unui climat de siguranţă atunci când băimărenii circulă pe străzile urbei, cât şi a grijii pentru mediu, prin utilizarea unui model hibrid, prietenos cu mediul”, a declarat Pop Ionuţ, director vânzări dealer auto Toyota Baia Mare.

Rapidă şi economă, Toyota C-HR HYBRID, dispune de un motor termic de 1.8 cc, şi de un motor electric cu o putere totală de 122 cp, consum mediu 3,8 l/100 km şi emisii de CO2 de 86g/km, confirmând titlul de cea mai verde marcă auto. Dotările autoturismului vor spori eficienţa şi operativitatea cu care se va interveni la solicitările băimărenilor sau la evenimentele înregistrate pe drumurile publice.

Precizăm că autoturismul este primul model hybrid utilizat de Poliţia Maramureş şi că ambele instituţii implicate în acest parteneriat susţin, pe lângă siguranţa cetăţenilor, reducerea nivelului emisiilor şi păstrarea unui mediu înconjurător cât mai sănătos şi curat.

Te-ar putea interesa si

Acţiune de combatere a faptelor ilegale din domeniul silvic

Redactie

INTERVENŢII ISU: Şase INCENDII lichidate de pompierii maramureşeni în 48 de ore

Redactie

TRAGEDIE PE DN1C: UN MORT SI PATRU RANITI LA COPLEAN. TREI INCARCERATI. MARAMURESENI IMPLICATI (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE 3)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.