EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

BRACONAJ LA BOTIZA: Arme letale ridicate de poliţişti în urma unei percheziţii domiciliare

Două arme letale, muniţia aferentă precum şi mai multe piei de animale sălbatice au fost ridicate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în urma unei percheziţii domiciliare efectuată pe raza localităţii Botiza.

Azi, 29 iunie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localităţii Botiza. Activităţile au vizat un bărbat de 61 de ani, cetăţean german, cu reşedinţa în Botiza, bănuit de comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă letală de vânătoare, o armă letală de apărare şi pază, 130 bucăţi muniţie aferentă acestora, precum şi mai multe piei de animale sălbatice.



În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu este autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții pe teritoriul României, iar armele nu figurează înregistrate în evidenţele poliţiştilor din România.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

(foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

RECORD ABSOLUT ÎN MARAMUREŞ: 19 oameni au murit în numai 24 de ore. Spitalele din judeţ în colaps

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: 13 pesoane săltate de MASCAȚI și 4 persoane rănite după o bătaie lopeți, topoare și bolovani în Chelința

Vasile Dale

NICIO ZI FĂRĂ INFRACȚIUNI RUTIERE: Şoferi băuţi sau fără permis, depistaţi de poliţiştii maramureşeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult