EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

BRACONAJ LA BOTIZA: Arme letale ridicate de poliţişti în urma unei percheziţii domiciliare

Două arme letale, muniţia aferentă precum şi mai multe piei de animale sălbatice au fost ridicate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în urma unei percheziţii domiciliare efectuată pe raza localităţii Botiza.

Azi, 29 iunie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localităţii Botiza. Activităţile au vizat un bărbat de 61 de ani, cetăţean german, cu reşedinţa în Botiza, bănuit de comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă letală de vânătoare, o armă letală de apărare şi pază, 130 bucăţi muniţie aferentă acestora, precum şi mai multe piei de animale sălbatice.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu este autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții pe teritoriul României, iar armele nu figurează înregistrate în evidenţele poliţiştilor din România.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

(foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

PRELUARE DIRECTMM: Mărturia unui fost jurnalist în Baia Mare, infectat cu COVID-19: „Totul a pornit de la picioare, simțeam că mi se rup mușchii de pe picioare”

Redactie

ACCIDENT: Un șofer s-a răsturnat cu TIR-ul pe DN1C în pasul Mesteacăn (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT: UN SATMAREAN S-A IZBIT CU MASINA DE UN PODET IN TAUTII MAGHERAUS

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult