BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SALVATOR SI IN TIMPUL LIBER: Plt.maj. Eugen Nagy din cadrul Detașamentului “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a scos persoana prinsa intre fiarele contorsionate ale masinii cuprinsa de flacari la Coltirea

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 08.20, pe Drumul Județean 193, pe raza localității Colțirea. Un autocamion și o autoutilitară s-au ciocnit frontal, iar mașina mai mică a fost cuprinsă de flăcări.


Un pompier din cadrul Detașamentului “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare, aflat în timpul liber, care circula prin zonă, a observat că șoferul autoutilitarei nu poate să iasă din mașină și a acționat fără să stea pe gânduri, deoarece viața acestuia era în pericol iminent.



Plt.maj. Eugen Nagy a încercat să extragă de urgență șoferul din autoutilitară, dar pentru că acesta avea partea inferioară a corpului prinsă sub bord, iar flăcările se întețeau, a cerut sprijinul unor participanți la trafic.

Împreună cu doi dintre aceștia, pompierul a reușit să scoată conducătorul auto din cabină și să-l transporte la o distanță de siguranță. Victima a fost preluată, în scurt timp, de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă S.M.U.R.D. și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Plt.maj. Nagy Eugen a adunat între timp stingătoare portabile de la șoferii care se opriseră la locul accidentului și a acționat pentru localizarea incendiului, până la sosirea forțelor de intervenție.

La fața locului au acționat un echipaj al unei autospeciale prevăzute cu modul de descarcerare și unul de prim ajutor S.M.U.R.D., de la Garda nr.2 de Intervenție Fărcașa, împreună cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă S.M.U.R.D. și cel de descarcerare grea din cadrul Gărzii nr. 1 de Intervenție Baia Mare.

 

IMPACT DEOSEBIT DE GRAV: Persoana incarcerata dupa ce doua masini s-au ciocnit la Coltirea. Autoutilitara a luat foc, iar soferul a suferit arsuri (foto, video)

 

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Persoană rănită la Strâmtura, după ce un ATV s-a răsturnat peste el (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO: INTERVENȚIE PROMPTĂ – Foc la un coș de fum necurățat stins de pompierii civili din Ruscova

Vasile Dale

Lume, lume, hai la târg! De Sfîntul Dumitru este mare târg la Muzeul Satului din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult