BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CRIMA IN BAIA MARE: Fost angajat al Prefecturii Maramures, ucis de fiu sau. Politia il cauta pe criminal

Politia a fost sesizata in noaptea de luni spre marti prin numarul unic de urgenta 112 despre o posinbila crima petrecuta intr-un apartament din Baia Mare.

Echipa ajunsa la locul faptei a gasit corpul unui barbat in varsta de aproximativ 65 de ani. Acesta prezenta multiple leziuni si traumatisme. Anchetatorii au stabilit si un suspect, acesta fiind nimeni altul decat fiul decedatului.



Acesta a disparut fara urma, in acest moment fiind cautat de politisti. De asemenea, tanarul este dat in urmarire generala.

Barbatul decedat a fost angajat al Prefecturii Maramures, in functie de IT-ist. Liviu Gavrilescu s-a pensionat de curand.

Informatia este confirmata de IPJ Maramures.

Vom reveni cu amanunte

Te-ar putea interesa si

PRELUARE SIGHET247: În timp ce Guvernul amenință bugetarii de rând cu tăieri de sporuri, alții se lăfăie. Fostul primar Horia Scubli a primit de la Ocolul Silvic un premiu de pensionare de peste 20 mii euro

Redactie

EXCLUSIV: FĂRĂ SALĂ DE AȘTEPTARE LA CABINETUL MEDICAL AL IPJ Maramureș – Rezerviștii din M.A.I. umiliți la maxim, consultați prin ușa întredeschisă, în condiții insalubre

Vasile Dale

Cum arată meniul de Crăciun pentru deținuții din penitenciarele din România, implicit și la Penitenciarul Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult