ImportantMaramuresul Istoric

EXPLICAŢII DESPRE O ŞTIRE FALSĂ: Marius Apostol este în continuare preşedintele filialei PRM Maramureş

Recent a apărut în spaţiul virtual o ştire care s-a dovedit a fi falsă, fiind vorba despre excluderea  din partid a presedintelui PRM Maramures. În acest context, cel implicat vine cu explicaţii.

Ştirea care s-a dovedit falsă

Presedintele filialei PRM Maramures a fost exclus din partid

 

„In data de 09.07.2018 a aparut in spatiu public o informatie falsa cum ca presedintele PRM Maramures a fost exclus din PRM de un BPN care nu este recunoscut de vreo instanta judecatoreasca si condus de traseistul PRM-PER-UNPR , Teodor Victor Iovici. Miza acestor documente false este acela de a scapa de cei care ii opun rezistenta in demersul sau de a pune PRM –ul la dispozitia lui Oprea.

In data de 11.11.2017 a avut loc Congresul PRM unde a fost ales presedinte Teodor Victor Iovici, doar ca in data de 22.02.2018 , Tribunalul Bucuresti a invalidat acest Congres pe motiv ca s ar fi incalcat cel putin 7 articole din statut, unul dintre cele mai importante fiind criteriul de vechime, Teodor Victor Iovici candidand in decembrie 2016 la Parlamentul Romaniei pe listele Partidului Ecologist, drept urmare presedinte al PRM este Adrian Popescu, cel care conduce partidul de la moartea fostului presedinte Corneliu Vadim Tudor si este singura persoana recunoscuta de institutiile statului ca reprezentant legal al PRM.

Sub conducerea lui Adrian Popescu partidul a participat la alegerile locale si parlamentare din 2016 fiind persoana care a semnat toate documentele in relatia cu AEP.

Pe numele domnului Teodor Victor Iovici s a depus un denunt penal la Parchetul General pentru fals, uz de fals, falsificarea unor stampile si fals in inscrisuri oficiale.

Conform adresei nr.123 / 10.07.2018, emisa de presedintele PRM Adrian Popescu, presedinte al filialei PRM Maramures este domnul Apostol Gheorghe Marius, ales in Conferinta judeteana din data de 07.05.2017 pe o perioada de 4 ani.

În 11.07.2018 a avut loc ședința BEx PRM Maramures, unde conducerea PRM Maramures recunoaște ca președinte interimar pe domnul Adrian Popescu, mai mult in registru partidelor politice la pagina 12 apare o înregistrare in care i se recunoaște calitatea de Președinte interimar al PRM. In cadrul ședinței -votat in unanimitate excluderea din partid a domnului Matesan Gabriel”, explică Marius Apostol, preşedintele filialei PRM Maramureş.

 

Te-ar putea interesa si

Rotaract T.E.A.M. Baia Mare anunță cea de-a VIII-a ediție a Balului Inimilor dedicată Sănătății Mintale a Copiilor și Adolescenților

Vasile Dale

CONTROALE: Sectorul HORECA și piețele agroalimentare, verificate de polițiștii locali

Redactie

CONTROALE: Pe parcursul lunii ianuarie, personalul Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Maramureș a efectuat 41 de controale

Vasile Dale

1 mesaj

Plm iulie 15, 2018 at 6:09 pm

Nu ne interesează

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.