Important

ALCOOLUL LA VOLAN ESTE UN….ACCIDENT!: Campanie în scopul prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool

Poliţiştii de prevenire maramureşeni au participat, la începutul acestei săptămâni, la Campania „Alcoolul la volan este un …ACCIDENT”! iniţiată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj împreună cu Asociaţia de Psihologie şi Siguranţă Rutieră PsihoTrafiQ.

Campania a vizat acţiuni desfăşurate concomitent în mai multe locaţii din municipiul Cluj-Napoca, în scopul prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool.

Poliţiştii au oferit conducătorilor auto, pe lângă recomandări preventive, odorizante pentru autovehicule cu mesajul campaniei. De asemenea şoferii au fost invitaţi să încerce ochelarii care induc starea de postconsum de acool pentru a conştientiza riscurile la care se expun dacă aleg să conducă autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorii auto opriţi în trafic, dar şi pasagerii din autovehicule, au fost recompensaţi cu câte o îngheţată.

Chiar dacă s-a derulat în municipiul Cluj Napoca, mesajul campaniei a ajuns şi la şoferii maramureşeni, printre autoturismele oprite în trafic fiind şi autoturisme înmatriculate în judeţul Maramureş.

La activitate au participat poliţişti de prevenire din judeţele Alba, Bihor, Hunedoara, Mureş şi Sibiu.

Te-ar putea interesa si

BATAIE DE JOC: ELEVII SI NAVETISTII DE PE RUTA CICARLAU – BAIA MARE, CA SARDELELE IN AUTOBUZ. RAMANE SI FARA MOTORINA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș modernizează și reabilitează școlile speciale din județ

Redactie

Polițiștii de prevenire și antidrog la tabăra de Karting din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.