EvenimentTara Lapusului

ISU MARAMURES: Incendii de vegetatie uscata in Maramures. Case mistuite de flacari la Fânațe si Viseu de Sus

Pompierii militari maramureșeni au lucrat la foc continuu în intervalul 15.08-19.08.2018. Militarii au lichidat în acest interval mai multe incendii izbucnite la vegetație uscată, în urma cărora au ars peste 60 de hectare de vegetație. Localitățile în care pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiilor de vegetație sunt: Baia Mare, Tăuții de Sus, Tăuții Măgherăuș, Baia Sprie și Mireșu Mare.

Miercuri, 15.08., militarii din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș au intervenit în localitatea Fânațe pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazine. În urma incendiului a ars anexa gospodărească în proporție de 80% și circa 2 metri cubi de lemn de foc.

Joi, 16.08, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa au lichidat un incendiu izbucnit la o afumătoare. Focul a distrus aproximativ 6 metri pătrați din afumătoare.



Sâmbătă, 18.08., pompierii vișeuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Flăcările au mistuit circa 200 de metri pătrați din acoperișul casei și aproximativ 5 tone de fân depozitate în podul casei. (foto: Arhiva)

Te-ar putea interesa si

APEL UMANITAR: Oana Puicar, o tânără din Strâmtura, are nevoie de ajutorul nostru!

Vasile Dale

ATENŢIE cui înmânați cardul bancar și cui furnizați codul pin. Femeie din Ocna Şugatag, înşelată de o străină la bancomat

Redactie

UMILINŢĂ LA SIGHETU MARMAŢIEI: O femeie bolnavă a aşteptat 15 ani pentru o locuinţă socială. Ce a primit din partea primăriei? (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult