BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

OARE NIMENI NU II VEDE? SMECHER DE FRANTA VENIT IN TARA IN CONCEDIU STA LA POVESTI SI BLOCHEAZA UN DRUM PUBLIC (FOTO/VIDEO)

Am primit din partea cititorilor nostri o inregistrare video realizata in aceasta dimineata in zona Centru Nou din municipiul Baia Mare.

Pe imagini se vede clar cum soferul unui VW inmatriculat in Franta sta la taclale in mijlocul soselei cu un alt barbat, fara sa ii pese ca in spatele lui mai multe autoturisme asteapta sa poata trece.

La un moment dat un scuterist ii cere explicatii insa nu este bagat in seama, soferul si cel care statea sprijinit de vehicul, isi continua nestingheriti povestile care si cum ar fi fost pe tarlaua parintilor si nu pe un drum public.

Intr-un final vazand ca este filmat „frantuzul” porneste si deschide geamul de la portiera pasagerului dreapta, strigand „Imi filmezi masina?”

Oare in Franta ar avea curajul sa faca asa ceva? Sa stea la povesti cu prietenii blocand traficul rutier pe o strada? Credem ca nici vorba de asa ceva.

In Romania in schimb, diasporezul cu aere de Occident n-are pic de rusine fata de nimeni si nimic.

Poate urmarind imaginile se vor autosesiza autoritatile si il vor identifica in trafic. Nu de alta, dar macar sa vada daca are toate actele in regula. Asa, o simpla rutina.

CITESTE SI:

UNDE E POLITIA??? CIRC IN INTERSECTIE! S-AU URCAT PE MASINA SI AU INCEPUT SA DANSEZE (SCENE VIDEO INCREDIBILE IN BAIA MARE)

Te-ar putea interesa si

NU SE-NVATA MINTE: DOI BATRANI DIN BUZESTI LA TERAPIE INTENSIVA DUPA CE AU MANCAT CIUPERCI. 56 MARAMURESENI AU AJUNS LA SPITAL PANA ACUM

Vasile Dale

Ambasadorul SUA, Kathleen Kavalec este îndrăgostită de Maramureș! Excelența Sa ne spune când vom scăpa de vize

Vasile Dale

ACCIDENT LA ILBA: Fetiţă de 5 ani, accidentată pe Aleea Şcolii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.