Eveniment

INTERSECŢIE CU PROBLEME LA SIGHETU MARMAŢIEI: Două maşini implicate într-un accident la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Ștefan cel Mare

Un accident rutier s-a petrecut la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Ștefan cel Mare din Sighetu Marmaţiei marţi, 28 august, în jmurul orei 14.00. În incident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

Se pare că șoferul unui autoturism Dacia Logan nu s-a asigurat suficient la intrarea pe strada Ștefan cel Mare, fiind izbit de o autoutilitară Ford Transit.



Ambele maşini au fost avariate, dar din fericire nu au fost victime.

Intersecția respectivă este una cu probleme, vizibilitatea fiind foarte redusă, în ultimii ani înregistrându-se câteva zeci de accidente, scrie sighet247.ro

Mai mulți consilieri au cerut în ședințele de Consiliu Local montarea de relantoare (limitatoare de viteză) pe sensul de mers cu prioritate, astfel încât șoferii care intră în intersecție, chiar dacă au prioritate, să intre cu viteză redusă, astfel scăzând riscul de accident.

Din păcate, primarul municipiului a refuzat acest lucru, argumentând că relantoarele respective ar deranja locuitorii din zonă, din cauza zgomotului pe care îl produc autoturismele care trec peste acestea.

sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

VIDEO – S-au săturat: Sătenii din Rohia au blocat drumul de pe Valea Sasului în semn de protest (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Doi polițiști aflați în pensie sunt suspectați că ar fi braconat doi mistreți pe fondul de vânătoare 17 Izei

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Centrul de Vaccinare din Baia Sprie devastat cu bâte de mai mulți indivizi în Ajunul Crăciunului. Bătaia a continuat la UPU a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult