Maramuresul Istoric

LA ROZAVLEA: Un tânăr şi-a abandonat maşina plină cu ţigări de contrabandă, ca să scape de poliţişti

Luni, 27 august, poliţiştii Secției 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă au identificat în trafic, pe raza comunei Rozavlea, un autoturism care transporta ţigări de contrabandă.

La observarea echipajului de poliție, şoferul a abandonat maşina şi s-a deplasat pe jos spre comuna Strâmtura, fiind interceptat şi identificat de poliţişti. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani din comuna Bârsana.

În portbagajul autovehiculului au fost descoperite 2.980 pachete de ţigarete de proveniență „Duty free”, produse accizabile ce trebuiau supuse unui regim vamal, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la 47.700 lei.

Autoturismul a fost indisponibilizat iar ţigările au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării.

Pentru documentarea activităţii infracţionale, cercetările vor fi continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unităţii de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Pasagerul decedat în tragedia de la Săpânța ar fi fost jefuit!!! ANCHETĂ DE AMPLOARE și acuzații extrem de grave la adresa forțelor de intervenție și nu numai!

Vasile Dale

Sportivii de la CSO Borșa rezultate de excepție la Kenshinkan Championship, Bicaz – ediția 2

Vasile Dale

ZIUA ACCIDENTELOR ÎN MARAMUREŞ: Un camion a trecut peste picioarele unei fetiţă în Borşa, coliziune în Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.