BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

GEST DE RĂZBUNARE? / ACTUALIZARE: Un bărbat şi-a lăsat maşina în uşa clădirii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighet. Făptaşul este un tânăr de 29 de ani din Rona de Sus (foto)

Un caz neobişnuit s-a produs în seara zilei de duminică, 2 septembrie, în Sighetu Marmaţiei. Un individ iresponsabil a intrat cu autoturismul în uşa Parchetului de pe lângă Judecătoria din municipiu.


Grozăvia s-a produs în jurul orei 22.00. Posesorul autoturismului Renault Laguna a pătruns pe aleea pietonală din centrul municipiului, a ratat “la mustaţă” celebrul monument al cuiului şi a intrat într-un parapet situat în apropiere, oprindu-se în uşa instituţiei.

Maşina a fost grav avariată. Imediat după incident, individul a plecat ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Suspiciunea celor aflaţi la faţa locului este că ar fi un gest de răzbunare. Martorii spun că bărbatul avea un dosar în mână. Cert este că, la faţa locului, s-a adunat buluc de oameni. Au ajuns şi poliţişti şi jandarmi. Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Sursa sighet247.ro

 

Actualizare – IPJ Maramureş

 

„Ieri, 02 septembrie 2018, orele 22,00, Poliţia municipiului Sighetu Marmaţiei a fost sesizată despre faptul că o maşină al cărei conducător auto circula pe strada Bogdan Vodă din  Sighetu Marmaţiei, a pătruns pe strada Corneliu Coposu, destinată exclusiv traficului pietonal şi a lovit uşa de la Judecătoria Sighetu Marmaţiei, distrugând-o parţial, dislocând două panouri ale acesteia. După accident, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, în două ore, autorul accidentului a fost identificat în persoana unui tânăr de 29 de ani din localitatea Rona de Sus. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,24 mg alcool pur în sânge.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, arată reprezentanţii IPJ Maramureş.

 

Te-ar putea interesa si

DISPĂRUT DE 3 LUNI / ACTUALIZARE: Un băiat de 16 de ani din Baia Sprie este căutat de aparţinători. Minorul este dat în urmărire naţională

Vasile Dale

ACTUALIZARE 3: JAF LA O BANCA DIN BAIA MARE. DOI INDIVIZI CU PISTOLUL AU AMENINTAT ANGAJATII SI AU FURAT 100.000 LEI (PREMIERA – FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

TRAGEDIE IN PUSCARIE: UN TANAR DIN BAIA MARE A MURIT SUBIT. FAMILIA ISI PUNE INTREBARI (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.