BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT FEROVIAR: Maşina unei avocate din Baia Mare lovită de tren la Petrova (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE 2)

Un accident feroviar s-a petrecut cu puţin timp în urmă la un pasaj, în Petrova.

Un autoturism a fost lovit de tren, rezultând două victime neîncarcerate.



La faţa locului intervin echipaje de intervenţie din Vişeu de Sus şi Leordina.

ACTUALIZARE 1

Din primele cercetari se pare ca este vorba despre o neasigurare la trecerea la nivel cu calea ferata semnalizata cu indicatorul „Crucea Sfantului Andrei”. In urma impactului, autoturismul a fost tarat zeci de metri pe linia ferata. Locomotiva a fost avariata usor.

ACTUALIZARE 2

Miercuri, 05 septembrie a.c., orele 10,20, Poliţia oraş Vişeu de Sus a fost sesizată că pe DN 18 a avut loc un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

Un băimărean de 29 de ani care circula pe DN 18 în localitatea Leordina, având direcţia de mers Vişeu de Sus înspre Petrova, a ajuns la km 104+700 unde, fără să asigure la trecerea la nivel cu cale ferată simplă fără bariere, intră în coliziune cu locomotiva ce tracta trenul Regio 4135 Beclean pe Someş – Sighetu Marmaţiei, care avea direcţia de deplasare Vişeu de Jos-Sighetu Marmaţiei.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta nu a rămas internat.

Atât conducătorul auto cât şi mecanicul de locomotivă au fost testaţi cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatele fiind zero.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandări preventive

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş atrage atenţia tuturor conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie la trecerile la nivel cu calea ferată!

Semnalele luminoase şi acustice, precum şi barierele sunt foarte importante, rolul lor fiind de a proteja viaţa conducătorilor auto şi de a evita producerea unor grave accidente rutiere.  În zonele neprevăzute cu astfel de semnale, conducătorul auto trebuie să se asigure temeinic înainte de a traversa calea ferată! Conducătorul de vehicul este obligat să circule cu viteză redusă și să se asigure că din partea stângă sau din partea dreaptă nu se apropie un vehicul feroviar.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Un motociclist ENDURO a intrat într-un copac. O creangă i-a străpuns femurul piciorului

Vasile Dale

BAIA MARE SĂLBATICĂ: Pentru că l-a filmat, o femeie a fost bătută de un șofer care bloca accesul troleibuzelor.

Vasile Dale

SCANDAL LA BORSA: UN POLITIST IMBRACAT IN UNIFORMA SI-A BATUT NEVASTA PANA A BAGAT-O IN SPITAL

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult