BREAKING NEWSRecomandate

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE 2: Accident rutier în Buciumi. Un autocamion încărcat cu legume s-a izbit de un podeţ, apoi de un gard (galerie foto, video)

Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut în Buciumi, pe DN 1C, în această dimineaţă.

În urma accidentului a rezultat o persoană încarcerată, care a fost extrasă şi predată echipelor de prim ajutor în stare gravă.

La faţa locului intervin echipaje  din Şomcuta Mare, de descarcerare, SMURD şi o ambulanţă.

Traficul în zonă este blocat.

Autocamionul, înmatriculat în judeţul Buzau, era încărcat cu morcovi. Se pare că din cauza oboselii şoferul a pierdut controlul volanului.

Actualizare 1

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1C (E58) Baia Mare – Dej, la km 123+400 de metri, în zona localităţii Buciumi (judeţul Maramureş), a avut loc în jurul orei 06.30 un accident rutier: un autocamion (încărcat cu legume) a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul şi s-a izbit deun podeţ, apoi de un gard de pe marginea drumului.

În urma impactului, şoferul a suferit leziuni grave. Traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ.

Actualizare 2

Din păcate, şoferul de 21 de ani, din Buzău, a suferit leziuni foarte grave şi el se află în comă la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Camion cu balast răsturnat între Șomcuta și Tulghieș. Șoferul băut, soția și băieţelul lor de doi ani erau în cabină (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

DOLIU LA ISU MARAMUREŞ: Un salvator s-a stins din viaţă. Era fratele primarului din Bogdan Vodă

Redactie

SEMNAL DE ALARMĂ: A început sezonul împerecherii viperelor. Atenţie în zonele Creasta Cocoşului, Munţii Ţibleşului şi Rodnei!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.