BREAKING NEWSRecomandate

NU TE BATE NIMENI CUM TE BATE POLITIA! IMAGINI VIDEO SOC SURPRINSE IN SEDIUL POLITIEI BAIA SPRIE (FOTO/VIDEO EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

Cititorii nostri ne-au trimis imagini video surprinse in sediul Politiei Orasului Baia Sprie in miez de noapte. Expeditorul acestora sustine ca mai multi politisti il agreseaza pe un tanar dus la unitatea de politie pentru identificare si sanctionare.

Conform acestuia totul s-a fi petrecut in miez de noapte. Tanarul din imagini ar fi fost ridicat dintr-un parc din Baia Sprie si dus la politie. Acolo insa unul dintre viitorii politisti, un elev la Scoala de Subofiteri l-ar fi agresat. Apoi alti doi politisti i-ar fi sarit in ajutor. Cel putin asa sustine cel care ne-a transmis inregistrarea video efectuata din parcarea din imediata apropiere a sediului Politiei Baia Sprie.

Expeditorul ar fi filmat dupa ce a auzit strigate si urlete ce veneau din sediul politiei. Cum nu erau jaluzele in ferestre totul s-a vazut destul de clar pe ferestre.

Nu stim daca politistii au fost sau nu provocati, insa cert este un lucru: suntem siguri ca IPJ Maramures va demara o investigatie prin Serviciul Control Intern.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

„La data de 04 iulie a.c., doi tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care au tulburat liniştea publică într-un parc din Baia Sprie şi au refuzat să se legitimeze la solicitarea poliţiştilor, au fost conduşi la sediul poliţiei în vederea identificării.

În urma apariţiei în mass media a unui articol pe acest subiect s-a dispus efectuarea de verificări privind modul de respectare a procedurilor de lucru a poliţiştilor” se precizeaza intr-un comunicat remis in format electronic pentru vasiledale.ro.

Te-ar putea interesa si

Cătălin Cherecheş, dispărut în continuare. Informaţii de ultimă oră oferite de avocatul său: „Sper să nu fie valabilă o astfel de ipoteză”

Vasile Dale

SE INTAMPLA SI LUCRURI BUNE LA BORSA: BORSA UNITA IMPOTRIVA VIOLENTEI

Vasile Dale

BEAT LA VOLAN: Impact violent lângă Târgul Auto din Baia Mare. Șoferu avea 0,73 mg/l acool pur în aerul expirat (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

Claudiu septembrie 13, 2018 at 11:41 am

La puscarie cu ei

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.