Important

COMBATEREA CONTRABANDEI CU TUTUN: 11 societăţi comerciale şi persoane fizice de pe raza judeţului verificate de poliţiştii de investigare a criminalităţii

Prevenirea și combaterea contrabandei cu tutun rămâne o prioritate a polițiștilor maramureșeni.

În urma unor controale pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu țigări de proveniență ucraineană sau țigări netimbrate în România, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au constatat două infracţiuni de contrabandă și au confiscat ţigări în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În cadrul acţiunii desfăşurate la finalul săptămânii trecute poliţiştii au verificat 11 societăţi comerciale şi persoane fizice de pe raza judeţului.

Pentru cele două infracţiuni la Legea nr. 86/2006 constatate, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 321 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 4 000 de lei.

Te-ar putea interesa si

PREVENIREA VIOLENȚEI ȘCOLARE. Profesorii sunt obligați să lipească afișe la avizierul școlii despre violența școlară

Vasile Dale

INFORMARE METEO: Ger şi vânt în Maramureş în următoarele zile

Redactie

A FOST FINALIZAT PROIECTUL MOBI, IMPLEMENTAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.