ImportantTara Chioarului

INCOMPATIBILITATE: ANGELA STER, ANGAJATA LA SPAP SATULUNG SI CONSILIER LOCAL!

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate în cazul Angelei Șter, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Satulung.

“În perioada 1 noiembrie 2012 – 14 aprilie 2016 a deținut și exercitat simultan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul Serviciului Public de Alimentare cu Apă al comunei Satulung, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

Angela Șter a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris”, informează Agenția Națională pentru Integritate.

Angela Șter a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: ”Legea bugetului de stat pe 2022, constituțională!”

Redactie

EXCLUSIV: Un F16 Fighting Falcon a băgat spaima în maramureșenii din Țara Chioarului și Țara Codrului. ”Am crezut că se prăbușește!!!”

Vasile Dale

COMUNICAT INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI: Modificări legislative privind încadrarea în muncă a cetăţenilor ucraineni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult