EvenimentRecomandate

ANCHETĂ: La Spitalul Județean de Urgență Baia Mare s-a constituit o comisie de anchetă care va stabili împrejurările în care a avut loc decesul nou-născutului

În urma articolelor despre drama unei femei al cărei copil s-a născut mort ieri dimineață la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare conducerea spitalului a transmis un punct de vedere oficial cu privire la tragicul eveniment, scrie ActualMM.

Potrivit comunicatului, conducerea spitalului a format o comisie care va ancheta împrejurările în care a murit nou-născutul.

„Referitor la materialul publicat în data de 18.09.2018, pe www.actualmm.ro, semnat de dl. Adrian Barbur, prin care solicitați punctul de vedere al Spitalului Județean de Urgență, “Între timp, așteptăm un punct oficial de vedere din partea reprezentanților Spitalului Județean de Urgență cu privire la acest caz”, vă transmitem următoarele:

La nivelul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare s-a constituit o comisie de anchetă care va stabili împrejurările în care a avut loc decesul nou-născutului.

Până la finalizarea anchetei, nu putem furniza alte informații referitoare la acest caz”, se arată în comunicatul trimis pentru ActualMM de către conducerea spitalului.

sursa ActualMM

citeşte

ACUZAȚII DE MALPRAXIS – Un bebeluș născut mort, la termen, la Spitalul Județean din Baia Mare. Familia învinovățește cadrele medicale

Te-ar putea interesa si

INVITAT AL UNIVERSITĂŢII DE NORD BAIA MARE: Emil Constantinescu susţine conferința “Puterea Cărții”

Vasile Dale

CINE ESTE BETIVUL CE A SARIT SA BATA POLITISTII? INDIVIDUL ARE PERMISUL SUSPENDAT SI A PROVOCAT DOUA ACCIDENTE (VIDEO SOCANT)

Vasile Dale

TĂUȚII MĂGHERĂUȘ: 200 cartușe 7,62 mm găsite în grădina casei de un localnic

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.