BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

IMAGINI SOCANTE: ILYES LORAND DE LA PRODANCE 2000 SE RETRAGE DIN TOATE PROIECTELE SI PARASESTE ROMANIA. VEZI MOTIVUL (VIDEO)

Nu vom comenta postarea socanta de pe facebook a lui Ilyes Lorand, cel care a facut din clubul baimarean Prodance 2000 unul dintre cele mai cunoscute din tara si nu numai. Ce s-a intamplat cu bebelusul lui in cea mai mare unitatea medicala din Maramures este de-a dreptul socant! Decizia radicala de a parasi Romania pentru a isi putea creste copiii in siguranta este una trista pentru o natiune si asa subrezita. Insa credem cu tarie ca este o decizie justa din toate punctele de vedere!

România, țara care își urăște cetățenii!!!
D-na ministru al sănătății Pintea Sorina, vă rog să-mi explicații (sau orice altcineva), cum e posibil ca în spitalul care v-a propulsat în funcția de ministru să fie plin de microbi?!
Dovadă stă chiar băiețelul meu, (născut în 14 septembrie 2018), internat în spital se zbate cu microbi colectați din spital (atenție, mai sunt și alții, vezi etajul 2).
Ultima dată când cam a fost soția mea în spital cu Eric (2 ani și 3 luni), tot așaam plecat cu un microb, după ce a fost internat la Spitalul Județean Maramureș!

Dragi prieteni,
Cu lacrimi în ochii, vă anunțăm că am luat decizia (împreună cu soția mea), să plecăm din țară! Căutăm țara în care să ne relocăm, unde copiii pot crește în siguranță!!!
Ca urmare neretragem din toate proiectele în care suntem implicați!” scrie Ilyes Lorand.



ACTUALIZARE

Directorul Spitalului Judeţean Baia Mare, dr. Vasile Pop, a dat asigurări că astfel de infecţii nu sunt motive de îngrijorare pentru părinţii copiilor. A fost declanşată ancheta epidemiologică, urmând a fi prelevate probe de la personalul secţiei, de la mămici şi de la cei mici: “Trebuie să aflăm cauza apariţiei unor astfel de infecţii. Pe secţia de Neonatologie mai avem un singur caz de acest gen, cei doi copii au fost izolaţi şi luăm toate măsurile care se impun pentru a nu crea probleme părinţilor, dar mai ales micuţilor”.

VEZI CE SPUNE MINISTRUL SANATATII SORINA PINTEA REFERITOR LA ACEST CAZ IN MATERIALUL VIDEO

Te-ar putea interesa si

NEACORDARE PRIORITATE: DOUA MASINI S-AU CIOCNIT IN BAIA MARE. ACCIDENT SI LA VADU IZEI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

PERCHEZIŢII: Petarde, trofee de cerb, colţi de mistreţ şi capcane găsite la locuinţa unui tânăr de 19 ani din Petrova

Vasile Dale

INFRACŢIUNI ÎN WEEKEND: Un băimărean beat a furat maşina prietenului şi a făcut câteva ture, iar un altul s-a urcat beat la volan şi a lovit două maşini parcate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult