BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

INTENȚIONAU SĂ AJUNGĂ ÎN SPAȚIUL SCHENGEN: Doi bărbaţi din Bangladesh, opriți la frontiera de nord a țării

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău – judeţul Maramureş au depistat şi predat autorităților de frontieră din Ucraina, doi cetățeni din Bangladesh, care intenționau să ajungă în Spațiul Schengen.

La începutul acestei săptămâni , poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, jud. Maramureș, au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în zona de competență. Astfel, lucrătorii noștri au depistat, în apropierea frontierei cu Ucraina, între localitățile de frontieră Săpânța și Câmpulung la Tisa, doi cetățeni străini care nu își justificau prezența în zonă.

Întrucât persoanele în cauză nu vorbeau limba română și nu dețineau documente de identitate asupra lor, polițiștii de frontieră au luat măsura conducerii acestora la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, în vederea continuării cercetărilor.



În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni din Bangladesh, în vârstă de 26, respectiv 30 de ani. Aceștia au declarat că își doreau să ajungă într-un stat din Spațiul Schengen.

În data de 19.09.2018, cei doi cetățeni din Bangladesh au fost preluați de autoritățile de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun

Te-ar putea interesa si

Proiectul Mireșu Mare – Agricol Smart Cluster prezentat la întâlnirea Asociației Comunelor din România

Vasile Dale

DEJA FENTEAZĂ LEGEA / ACTUALIZARE: Amendă uriaşă pentru PNL Maramureș, după ce liberalii au organizat un eveniment electoral pe domeniul public, fără să îl închirieze

Redactie

Percheziţii în legătură cu nunta cu sute de invitați și cu mireasa din Borșa, Maramureș descoperită cu coronavirus, în Oradea (foto/Video)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult