BREAKING NEWSRecomandate

II PASA CUIVA? NU AVEM PARCARI LA SPITALUL TBC, INSA OPT LOCURI SUNT OCUPATE DE VEHICULELE CUI? DE CE NU SE RIDICA? (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Primim de la cititorii nostri zi de zi fotografii din tot judetul. Fotografii in care ne sunt prezentate tot felul de situatii de care se lovesc zi de zi cei care ne citesc.

Astazi, pe adresa noastra am primit mai multe fotografii realizate in parcarea Spitalului TBC Baia Mare.

In fotografii se vede clar faptul ca 7-8 locuri de parcare sunt ocupate permanent de nimeni nu stie cine. Aceleasi vehicule (rulote, traillere, autovehicule peste care a trecut vremea) stau „abandonate” in parcare, in timp ce apartinatorii bolnavilor alearga din stanga in dreapta pentru a gasi un loc de parcare. Fie el si contra cost!

Suntem convinsi ca angajatii spitalului, cadrele medicale, pacientii sau apartinatorii nu merg la unitatea medicala cu traillere, rulote sau alte vehicule de acest gen!

Ba mai mult, sunt multi soferi care isi lasa autoturismele pe mijlocul parcarii. Si asta tocmai pentru ca locurile de parcarea la Spitalul TBC Baia Mare SUNT INSUCIFIENTE!

De ce nimeni nu ia nicio masura si nu ridica masinile „abandonate”. Spunem „abandonate” insa suntem siguri ca proprietarii acestora le lasa intentionat acolo. Oare cei care supravegheaza accesul in parcarea Spitalului nu au observat pana acum acest lucru?

Oare cei din conducerea Spitalului TBC nu au observat nici ei acest lucru? Nu se pot ridica vehiculele care stationeaza cu saptamanile intr-o parcare care in mod normal ar trebui sa deserveasca exclusiv pentru angajatii spitalului, pentru pacienti sau pentru apartinatorii celor internati in unitatea spitaliceasca? Suntem convinsi ca DA, asa ar fi normal.

Iar cei care au puterea de a lua aceste decizii SUNT OBLIGATI SA LE IA IN FAVOAREA CELOR PE CARE I-AM MENTIONAT MAI SUS!

ACTUALIZARE

Gabriela Hoffer, managerul Spitalului TBC Baia Mare a declarat faptul ca parcarea din fata unitatii spitalicesti nu il au administrare. Acesta apartine de Primaria Baia Mare. In consecinta, autoturismele abandonate ar intra in atributiile Politiei Locale Baia Mare.

Pe de alte parte un alt cititor, Mihail Grigoresc ne-a trimis urmatorul mesaj:

„1. Parcarea din fata spitalului TBC NU aparține spitalului! Este PARCARE PUBLICA FĂRĂ PLATĂ! Salariații spitalului au parcare în incintă!

2. Cei care și-au parcat acolo mașinile, rulotele, platformele ȘI-AU PLĂTIT IMPOZITUL LA CL pentru acestea! Mă refer la cele înmatriculate!

3. Proprietarii acestora, plecați la muncă afară, locuiesc în blocurile din vecinătate. Unde era să le parcheze? Pe bloc?

4. Cu aiguranță s-au plâns – cine crezi? – șoferii firmelor de taxi PARTICULARE care și-au făcut stație de taxi acolo! Ar fi culmea ca aceste mijloace de transport ÎNMATRICULATE LEGAL și parcate LEGAL să fie ridicate dintr-o parcare publică! Ar fi un abuz!”

 

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: A luat foc un apartament de pe strada Victoriei

Redactie

ACTUALIZARE: Bărbat de 87 ani, plecat de ieri la cules ciuperci, este căutat de salvamontişti. Bătrânul a fost găsit teafăr în Costeni

Redactie

Un maramureşean cu permisul suspendat a făcut accident între Apa şi Iojib

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.