Important

COMANDĂ NOUĂ: Colonel Baltaru Pavel, şeful ISU Maramureş

Începând cu data de 01.10.2018, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș are inspector șef nou în persoana domnului colonel Baltaru Pavel. Noul inspector șef al I.S.U. Maramureș este împuternicit să ocupe această funcție pe o perioadă de 6 luni.

Colonelul Baltaru Pavel a absolvit în anul 2000 ”Universitatea Hyperion” Bucuresti, Facultatea de Psihologie-Sociologie si Stiinte Politice, iar în anul 2004 a absolvit Universitatea Națională de Apărare, Facultatea de Comandă și Stat Major, specializarea Conducere Interarme – Trupe de uscat.

Din anul 2014 și până în momentul împuternicirii la comanda I.S.U. Maramureș, colonelul Baltaru a ocupat funcția de prim adjunct al inspectorului șef în cadrul I.S.U.” Avram Iancu” al județului Cluj. Anterior acestei funcții, noul împuternicit inspector șef al I.S.U.

Maramureș a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul Inspectoratelor de Protecţie Civilă ale municipiului București și județului Cluj, respectiv I.S.U. Cluj.

Astăzi 28 septembrie, în prezența prim adjunctului inspectorului general al I.G.S.U., col.ing. Daniel- Marian Dragne, a subprefectului județului Maramureș și a personalului inspectoratului, noul inspector șef al I.S.U. Maramureș a preluat comanda pompierilor maramureșeni.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Românii sunt responsabili și nu vor fi necesare măsuri impuse de Stat pentru economisirea energiei!

Redactie

RUTIERE: Patru conducători auto prinşi băuţi la volan

Redactie

COMBATEREA EVAZIUNII FISCALE ŞI A COMERŢULUI ILICIT: Operatori economici din Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, verificaţi de poliţişti

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.