BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

IMAGINI CU AUTOTURISMUL BORSEANULUI VLAD IOAN CE ARDE CA O TORTA IN CLUJ (VIDEO)

Bărbatul a cărui mașină a ars la începutul acestei săptămâni, pe strada Aurel Suciu din Cluj-Napoca, este dat dispărut. Familia nu l-a mai văzut pe acesta din ziua în care autoturismul a ars ca o torță, adică din 24 septembrie 2018.

Bărbatul se numește Vlad Ioan și are 44 de ani. El este din localitatea Borșa județul Maramureș și lucrează de 20 de ani ca asistent medical la Ambulanța Maramureș. Colegii asistentului susțin că acesta are doi copilași acasă, o soție și nu înțeleg ce s-a întâmplat pentru că la serviciu se comporta exemplar.

Nimeni nu cunoaște la acest moment motivul pentru care bărbatul se afla în Cluj-Napoca. Colegii de serviciu spun că asistentul era în concediu de odihnă până la finalul lunii octombrie.



În urma incendiului de luni seara, pompierii clujeni au stabilit că autovehiculul s-a aprins din cauza unui scurtcircuit.

Acum, oamenii legii, la cererea familiei, îl caută pe asistentul medical și cer ajutorul cetățenilor. Vlad Ioan are 44 de ani, constituţie atletică, înălţime 1.80 metri, păr grizonat, ochi verzi, fără semne particulare. Cei care au informații sunt rugați să sune la 112. (Sursa text, foto si video: ziarulclujean.ro)

CĂUTAT: Borşeanul Vlad Ioan a dispărut de la domiciliu în 24 septembrie. MASINA GASITA INCENDIATA IN CLUJ (ACTUALIZARE)

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT DIN CAUZA ALCOOLULUI: Impact între două maşini pe str. G. Coşbuc din Baia Mare

Redactie

Conferință internațională organizată de Consiliul Județean Maramureș cu prilejul Zilelor Europene ale Arheologiei

Vasile Dale

FOTO: Un tânăr de 18 ani din Nistru a traversat strada fără să se asigure

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV FOTO: Moiseiul și Borșa sub ASEDIUL MASCAȚILOR. Se căută probe în cazul dispariției ambulanțierului din Borșa, Ioan Vlad – Stiri din Maramures septembrie 12, 2023 at 1:52 pm

[…] IMAGINI CU AUTOTURISMUL BORSEANULUI VLAD IOAN CE ARDE CA O TORTA IN CLUJ (VIDEO)AM AVUT DREPTATE: ”Porcu” și ”Raul Lux” principalii suspecți în cazul dispariției ambulanțierului din Borșa (FOTO)Scenariu care pare desprins din filme. Noi detalii legate de cazul ambulanțierului din BorșaEXCLUSIV: Doi borșeni arestați în dosarul dispariției unui ambulanțier din Borșa. Nu s-a găsit cadavrul. Vezi detalii șocante! accidentborsamaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult