BREAKING NEWSRecomandate

TRAGEDIILE CONTINUA IN MARAMURES – PIETON ACCIDENTAT MORTAL LANGA POLITIA TAUTII MAGHERAUS (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Tragediile continua sa loveasca Maramuresul. Dupa ce in urma cu nici o ora doua persoane au ramas incarcerate pe DN18 B intr-un teribil accident, iata ca de aceasta data avem vesti proaste de pe DN1c, din Tautii Magheraus.

Acolo, din primele informatii, un pieton s-a angajat in traversarea drumului neregulamentar, fiind surprins si accidentat mortal de un autovehicul.

Cu toate ca medicii au incercat sa il salveze acestia s-au declarat invinsi, fiind nevoiti sa declare decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean pentru efectuarea necrospiei.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

ACTUALIZARE 1

Victima este foarte posibil sa fi fost sub influenta bauturilor alcoolice. Martorii sustin ca acesta a fost dus aproape o suta de metri pe capota de soferul autovehiculului. Evenimentul rutier s-a produs in imediat apropiere a sediului Politiei Orasului Tautii Magheraus.

ACTUALIZARE 2 – IPJ MARAMURES

„Aseara, in jurul orei 20.00, pe DN1C in Tautii Magheraus s-a produs un alt accident rutier. Un barbat de 47 de ani din localitate, care a traversat drumul prin loc nepermis si fara sa se asigure, a fost surprins si accidentat mortal de un autoturism condus de un tanar de 24 ani. Soferul nu se afla sub influenta alcoolului. Traficul a fost restrictionat pentru aproximativ 40 minute. Se continua cercetarile” a informat IPJ Maramures.

CITESTE SI:

https://www.vasiledale.ro/2018/09/29/actualizare-doua-persoane-incarcerate-la-intrare-in-baia-mare-traficul-este-blocat-galerie-foto/

Te-ar putea interesa si

ŞOC ÎN BORŞA: Cadavrul unui bărbat, găsit la marginea unei păduri

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Tragedie în Băița – Un angajat al Ocolului Silvic Firiza s-a răsturnat cu TAF-ul o sută de metri într-o râpă. A murit pe loc

Vasile Dale

VIDEO: Imagini senzaționale de la ediția 8 a Festivalului Maramureș Ballon Fiesta, Rogoz 2023

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.