Important

BILANŢUL DE DUMINICĂ AL POLIŢIŞTILOR RUTIERI DIN MARAMUREŞ: 76 sancţiuni contravenţionale aplicate, 14 permise de conducere reţinute şi trei dosare penale întocmite

Duminică, 30 septembrie, poliţiştii maramureşeni au acţionat cu aparatura radar din dotare pe principalele artele de circulaţie de pe raza judeţului, în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul vitezei excesive. Pe D.N.1C Baia Mare – Seini, D.N.18 Moisei – Leordina, pe raza oraşelor Baia Mare şi Şomcuta Mare dar şi pe raza de competenţă a Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, poliţiştii au oprit pentru verificări mai mulţi şoferi care circulau cu viteză peste limita legală.


Pentru neregulile constatate au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru depăşirea limitei de viteză. Valoarea amenzilor aplicate a depăşit suma de 40 000 de lei. Totodată, în 14 cazuri au fost reţinute permisele de conducere, iar într-un caz a fost retras certificatul de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au întocmit trei dosare penale, toate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Un tânăr de 27 de ani din Budeşti, un tânăr de 28 de ani din comuna Ocna Şugatag şi un bărbat de 42 de ani din Seini, care aveau peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

AȚI VĂZUT-O? / ACTUALIZARE: O minoră de 15 ani din Bozânta Mare a dispărut de acasă. A fost găsită de poliţişti

Redactie

Percheziție domiciliară în Baia Mare. Ţigări de contrabandă de 1.440 de lei, găsite la o băimăreancă

Redactie

Rezervație de zimbri, în comuna Băiuț

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.