BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCIDENT GRAV IN BAIA MARE: O PLACA IMENSA DE TENCUIALA A CAZUT DE LA ETAJUL X DIRECT PE UN BMW PARCAT (GALERIE FOTO)

Incident grav in Baia Mare. O placa imensa de beton s-a desprins de pe peretele unui apartament situat la etajul 10 al unui bloc de pe bulevardul Traian din Baia Mare.

Aceasta a cazut direct pe un BMW parcat in spatele imobilului. Autoturismul a fost grav avariat. Doar o minune a facut ca in zona respectiva sa nu treaca vreo persoana. Urmarile ar fi fost mult, mult mai grave.

Proprietarul acestuia a cerut ajutorul politiei pentru a constata ce s-a intamplat. Apoi se va adresa judecatorilor petru a-si recupera pabuba produsa.



Trebuie sa spunem ca pe peretele imobilului respectiv este pus un semn prin care soferii sunt avertizati sa nu parcheze pentru ca este foarte posibil ca tencuiala de pe bloc sa cada.

Sa nu uitam si faptul ca administratorul blocului respectiv arata cu degetul spre administratia publica locala care ar fi permis functionarea unei sali de fitness. Acesta sustine ca halterele izbite de cei care merg acolo ar afecta pana si structura de rezista a imobilului.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE / AȚI VĂZUT-O? Minoră de 14 ani din Baia Mare, căutată cu disperare de familie. A fost găsită după două zile pe str. Victoriei (FOTO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Două autoutilitare s-au ciocnit în zona pădurea Stejarul

Vasile Dale

SĂPÂNȚA: Percheziții domiciliare efectuate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău în urma constatării unor infracțiuni silvice

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult