Un nou caz de abuz asupra animalelor a fost surprins de către cetățeni în Maramureș. În urmă cu doar câteva zile, un cal a fost biciuit și lovit cu picioarele, apoi tras după căruță în Ariniș. Atunci, imaginile video au ajuns rapid pe rețelele de socializare, atrăgând și atenția polițiștilor care au deschis un dosar penal în acest sens.

De această dată, aducem în atenția publică un nou caz de abuz asupra animalelor, scrie ActualMM.

Întreaga scenă se petrece pe raza municipiului Baia Mare, mai exact în zona Pirită. Imaginile video au fost surprinse de martorii incidentului, șocați de brutalitatea cu care mai multe persoane au biciuit și lovit un cal care nu reușea să tragă o țeavă uriașă după el.

În imagini apar mai multe persoane de etnie romă care biciuiesc și lovesc un cal fără nici cea mai mică tragere de inimă în timp ce îl forțează să tragă o țeavă. Șocant este că inclusiv copiii sunt încurajați să lovească animalul.

„Se întâmplă în Baia Mare, Pirita. Cai biciuiți să ducă mai mult decât pot. Mă întreb de unde au sustras aceea țeavă… Poliția știe de ceea ce se petrece?”, a fost mesajul persoanei care a surprins imaginile video, publicate ulteriori pe pagina de Facebook Baia Mare – Mass Media.

sursa ActualMM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.