BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Un borşean fără permis, cu alcoolemie de 1.40 mg/l în aerul expirat, a provocat un accident de circulaţie cu cinci victime

Un bărbat din Borşa a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a provocat un accident de circulaţie soldat cu rănirea a cinci persoane, după ce s-au urcat la volan în stare de ebrietate şi fără a deţine permis.


Accidentul s-a produs luni seara, în jurul orei 22.00, pe strada Victoriei din Borşa.

Cercetările poliţiştilor au relevant că bărbatul, de 53 de ani, care conducea autoturismul, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autospecială de poliţiei, condusă regulamentar de un agent de poliţie de 22 de ani.

În urma impactului autospeciala de poliţie a fost proiectată în şanţul din partea stângă iar autoturismul condus de borşean a acroşat un alt autoturism, condus regulamentar în spatele autospecialei de poliţie, de un băimărean de 46 de ani.

Cei trei conducători auto, o pasageră de 22 de ani din autospeciala de poliţie şi o pasageră de 47 de ani din autoturismul care a pătruns pe contrasens au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Toţi şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest iar în cazul bărbatului care a provocat producerea accidentului concentraţia indicată a fost de 1.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Mai mult, verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În baza probatoriului administrat, bărbatul din Borşa a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Te-ar putea interesa si

Blogerii încurajează copiii să citească povestind amintiri despre cărțile copilăriei lor (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV AUDIO / VIDEO: Acuze grave la adresa unui abonat la contracte publice în Borșa – Injurii, șicanări în trafic și amenințări la adresa consilierului local USR Gavrilă Bor. Alesul local a depus plângere penală la Poliție (actualizare)

Vasile Dale

INTERVIN SALVAMONTIŞTII: Un turist ceh, rănit într-un accident cu motocross-ul în zona Vf. Prislop – foto

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.