BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

REFERENDUM: CA-N FILMELE CU PROSTI – Tânăr sighetean, elev al Școlii de Agenți de Poliție a votat de două ori pentru că „prima dată am greșit votul”

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc astăzi, la Câmpina, la referendumul pentru revizuirea Constituției. Un elev al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” s-a prezentat la Secția 160 de la Colegiul Național „Nicolae Grigorescu”, unde a votat pe lista suplimentară, el având domiciliul la Sighetu Marmației, în județul Maramureș. A votat, apoi și-a luat buletinul și a plecat, dar a revenit în secție după aproximativ o oră.

Tânărul i-a spus președintelui comisiei de votare că la plecarea din secție și-a dat seama că… a greșit votul, că a vrut să voteze altfel, dar s-a grăbit și a greșit. A dezlipit autocolantul de pe cartea de identitate și s-a dus la o altă secție (168 de la Colegiul Tehnic „Forestier”) unde a votat din nou. Iar acum a revenit la prima secție la care votase, pentru a anunța ce a făcut. Situația i-a blocat pe membrii comisiei de la „Grigorescu”, care au anunțat Poliție Municipală. Tânărului viitor polițist i se va întocmi dosar penal pentru vot multiplu.

Vă reamintim că întrebarea de pe buletinul de vot este următoarea: „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?” Se poate răspunde cu DA sau NU. În municipiul Câmpina sunt 23 de secții de votare și 32.369 persoane cu drept de vot (conform Registrului electoral național). La ora 11.00, prezența la vot era 1%.

Potrivit BEC o prezenţă mai numeroasă la vot, până la ora 13,00, s-a înregistrat în judeţele Bihor, Dâmboviţa, Caraş-Severin, Brăila şi Mehedinţi.

Judeţele în care s-a înregistrat o prezenţă redusă la vot sunt: Harghita, Covasna, Satu Mare, Maramureş şi Mureş.

ACTUALIZARE: Potrivit BEC la ora 16.00 in Maramures au votat 2,44% dintre cetatenii cu drept de vot.

Foto – Daniel Naghi

Te-ar putea interesa si

FOTO: Cum funcționează Operațiunea BANCOMATUL și care sunt riscurile ca unele afaceri „murdare” să fie derulate de ucraineni în România. Poliția s-a autosesizat (actualizare)

Redactie

Galerie foto: Corul „Armonia Chioreană” din Ciolt, la concertul de colinde „Aseară pe-nserate” de la Satulung

Redactie

FOTO: Sătmărean accidentat grav de o mașină! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei, fiind căutat în Maramureș – ACTUALIZARE

Vasile Dale

1 mesaj

Azx octombrie 6, 2018 at 8:41 pm

Ceva normal, așa sunt polițiștii mai prosti

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.